Whocopied.me protects this content
Marten Newhall UAFjFsMS3YY Unsplash

Vi søger en Projektleder med mod på interne IT-opgaver og innovation i E-handel og livsstilsbranchen

Foto: Marten Newhall

Brænder du for livsstilsbranchen og har du erfaring fra IT, e-handel og andre teknologiske projekter? Så læs endelig videre, da vi i Lifestyle & Design Cluster søger en projektleder, der er mindst lige så skarp på at skabe innovativ digital handel for andre, som du er på at opdatere din egen viden.

Dine kompetencer ligger ønskeligt i krydsfeltet mellem at være brandvarm på interne IT optimeringsprocesser, digitalisering og iskold på både eksekvering og overblik. Dine chancer for at lande jDine kompetencer ligger ønskeligt i krydsfeltet mellem at være brandvarm på interne IT. optimeringsprocesser, digitalisering og iskold på både eksekvering og overblik. Dine chancer for at lande jobbet bliver kun bedre, hvis du har kompetencer og/eller praktisk erfaring inden for teknologiske løsninger, som understøtter interne IT-processer, e-handel, kunderelation, digital formidling og Internet of Things. Kort sagt: har du indsigt i, hvad det kræver for virksomheder at digitalisere deres afsætningskanaler? Så er det dig, vi har brug for. Vi kvitterer med store muligheder for at du kan udvikle dig, få en dyb indsigt i branchen samt at der ud over nogle gode og udfordrende opgaver er mulighed for over tid at være med til at forme sin stilling og fremtidige arbejdsopgaver.

Om jobbet:

Vi søger en projektleder til det digitale team hos Lifestyle & Design Cluster med et delt virke. Dels som projektleder og dels som intern it-administrator. Som projektleder søger vi en, som kan varetage projekter omkring innovation og e-handel i livsstilsbranchen, her vil der være fokus på direkte kontakt og 1:1 sparring med virksomheder i branchen og matchmaking med videnmiljøer. Som intern it-administrator søger vi en profil, som bl.a. vil være med i opgaver som optimering af CRM-platform, teknisk- og proces-sparring om ny hjemmeside samt styrke vores kunderelationer, online aktiviteter som webinar og digitale konferencer.

Som en del af Lifestyle & Design Cluster, skal du kunne navigere mellem at dyrke relationer til virksomheder samt i de nationale/internationale forskningsmiljøer.

Vores omdrejningspunkt er digitalisering og ny teknologi som katalysator for cirkulære økonomi i livsstilsbranchen, møbel, mode og design.

Det rent praktiske:

  • Arbejdsplads i Herning eller København
  • Ansættelse snarest – vi behandler derfor ansøgninger løbende
  • Du formulerer dig flydende såvel mundtligt som skriftligt på dansk og engelsk
  • Løn efter kvalifikationer
  • Arbejdstid efter aftale
  • IT kompetencer inden for CRM-systemer (f.eks. Podio), projektstyrings- og samarbejdsværktøjer (f.eks. Office365), webkonference-løsninger (f.eks. Zoom eller Teams). Det er også en fordel (men ikke at krav) at du har erfaring med forskellige typer CMS-systemer (f.eks. WordPress og Umbraco) eller forståelse for API-integrationer (high-level no-code tilgang).

Send os en ansøgning – gør dig gerne et par tanker om, hvad der motiverer dig rent digitalt i øjeblikket, og skriv det i din ansøgning. Det er dog dine evner som projektleder, dine erfaringer fra branchen og it-projekter samt dine menneskelige kompetencer, vi har allermest brug for.

Lifestyle & Design Cluster en national erhvervsklynge, der har en ambition om at være katalysator for, at danske mode-, møbel- og design-virksomheder forbliver blandt verdens mest innovativ. Målet for Lifestyle & Design Cluster erat skabe vækst og udvikling via brobygningsaktiviteter, projekter og netværk mellem virksomheder samt videns-, forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Desuden er det vores opgave at pege på behov og igangsætte relevante aktiviteter, der sikrer den rette indsigt i nye innovative muligheder for branchen.

Læs mere her.

Vi er en organisation på 28 personer, som orienterer os under tre tematikker, Cirkulær Økonomi, Design og Innovation samt Digitalisering og Ny Teknologi. Vi har en kultur med ildsjæle og folk som er meget passionerede for at gøre en forskel. Vi har det sjovt sammen og en stærk ånd og vilje til at hjælpe hinanden. Vi har travlt og er ambitiøse. Kombineret med et fantastisk samarbejde og høj grad af tillid til hinanden giver det en høj energi i arbejdskulturen og et motiverende miljø at gå på arbejde i.

Der er stor fleksibilitet i jobbet, og vi vil altid gå i dialog med vores medarbejder for at skabe de bedste rammer at arbejde i. Vi ønsker et godt sammenhold i organisationen og afholder både sommer- og jule-komsammen for at have tid til hinanden. Vi har en flad struktur med en høj grad af ansvar kombineret med nysgerrighed og engagement.

Tag fat i Heidi Svane hvis du har spørgsmål

Heidi Svane

tel: 20747683

heidi@ldcluster.com

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: