Whocopied.me protects this content
Edankort Web

Remaking Retail: få inspirationen banket ind i din fysiske butik

Internettet kommer ikke til at erstatte den fysiske butik lige foreløbig. Medmindre man som forretningejer, leder eller lignende intet gør for at udvikle den fysiske butik.

Det har du sikkert hørt før. Så gør noget ved det. Kom med til fem årlige netværksmøder omkring innovation og spændende ideer med ligesindede mennesker, der også skal forsøge at gøre en fysisk butik spændende hver dag.

Du kan få meget mere information hos Heidi Svane – heidi@ldcluster.com

Netværket er til for at diskutere, hvordan detailhandel kan differentiere sig i fremtiden  Nedenfor finder du al praktisk info.

Datoerne for 2018:
– 7. februar

– 18. april

– 18. juni

– 26. september

– 29. november

Temaerne er som følger:

Strategisk inddragelse af hele værdikæden
Mange steder i detailhandlen er der plads til forbedringer og øget integration i værdikæden. De største brands herhjemme ejer allerede mange led i deres værdikæde eksempelvis produktion, branding og kommunikation til salgskanaler. Men kun få er i stand til at vende det til en massiv konkurrencefordel som eksempelvis Søstrene Grene og Pandora har formået. Ved dette møde ser vi nærmere på, hvilke muligheder og potentialer der er. Samtidig vil vi diskutere, hvordan de selvejende butikker ligeledes kan blive en del af dette strategiske samarbejde.

Gør den personlige betjening til en fordel
Personalet i butikkerne er vores ansigt udadtil. De er den helt afgørende forskel på den anonyme shoppe-oplevelse på nettet og den personlige betjening i butikkerne. Men alt formange aktører i detailhandlen får ikke nok konkurrencefordele ud af deres personale. Ved dette møde vil vi diskutere, hvordan vi kan gøre det til en spændende og attraktiv karrierevej at stå i butik. Vi vil se nærmere på intelligente jobdesigns, karriereforløb og incitamentsstrukturer, der alle kan medvirke til at tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere.

Innovation i detailhandlen
Ikea har med Space10 i Kødbyen skabt et laboratorium, der kan give virksomheden et praj om, hvor verden er på vej hen. Hvordan spiser vi, sover vi og lever vi i fremtiden? I en årrække har den fysiske shoppeoplevelse reelt set ikke ændret sig. Men der er behov for at turde tænke anderledes, hvis man som butik eller brand fortsat vil spille en rolle i en fremtid, hvor e-handel og nye forbrugsmønstre for alvor vil slå igennem. Dette tema handler om udvikling og innovation. Vi skeler til startup-verdenen og ser nærmere på de bedste cases herhjemme og i udlandet.

Den sublime kundeoplevelse
Vi skal have gæstfrihed og værtskab tilbage i detailhandlen. Alt for ofte bliver interaktionen mellem kunde og sælger reduceret til et simpelt ‘kan jeg hjælpe med noget?’. Det erikke godt nok. Ekspedienten i butikken skal ikke bare være en lagermedarbejder, der hjælper med at finde den rigtige størrelse på blusen, men skal i stedet være en historiefortæller og konsulent, der kan møde kunderne lige der, hvor de befinder sig. Men for at det kan lade sig gøre, skal vi blive i stand til rent faktisk kende kundesegmentet, så vi kan identificere deres behov.

Deltagerlisten er CEO-niveau fra virksomheder som Spejder Sport, Laudrup Vin&Gastronomi, Masai Clothing Company, Würth Danmark, Moccamaster Nordic, Panduro Hobby, DK Company CPH, ECCO, Bestseller osv. Der sidder ca 20 deltagere hver gang vi mødes.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: