Whocopied.me protects this content
Sara Basis Kjole

Sara Ditlev fra Sylab repræsenterer Danmark i thailandsk talentshow

Den 21. november sætter Sara Ditlev sig i et fly mod Thailand. Til daglig arbejder hun ud fra den Ikast-baserede iværksætter-systue Sylab, men de kommende dage bliver basen Bangkok.

Her skal Sara Ditlev deltage i et thailandsk talentprogram, 7th celebration of silk, med hovedfokus på silke som materiale.

En oplagt mulighed for designeren, der i forvejen arbejder meget med det delikate materiale. Derfor sendte hun også en ansøgning af sted, da hun fik muligheden.

– For at blive udvalgt sendte jeg en ansøgning til Susie A. Ruff, som repræsenterer Danmark blandt de lokale arrangører. Det er hende, der har udvalgt mig til at repræsentere Danmark med mine designs, siger Sara Ditlev.

Netop designs bliver der flere forskellige nye eksempler på, da Sara Ditlev medbringer styles fra sin nye kollektion.

– Deltagelsen i eventet er en perfekt måde at få vist min nye linje kaldet Nordlys, som er en linje af klassiske styles med fokus på detaljer og linjer. Modellerne er lavet i smukke og farverige thaisilker, fortæller hun.

Over 30 deltagende lande
Sara Ditlev glæder sig til at deltage i showet, der er stort anlagt. Deltagerne bliver alle fløjet til Thailand, indlogeret på hotel og får stillet både maskinel og professionel sparring og hjælp til rådighed.

– Jeg ser frem til at vise de nye styles frem til eventet, som både består af et modeshow med 10 styles per designer, samt det afsluttende event, hvor de forskellige landes ambassadørfruer skal bære et design fra den udvalgte designer fra de forskellige lande, fortæller Sara Ditlev.

Showet er ingen konkurrence men tilbyder alligevel fine muligheder for designeren, der naturligt gerne vil skabe opmærksomhed om sine kreationer.

– Deltagelsen giver mig en unik mulighed for at skabe opmærksomhed omkring min nye linje af silkeprodukter. Et godt design skal kunne vække opsigt men også fremhæve det bedste hos den person, som bærer det.

Slutteligt glæder designeren sig til at fremvise sine egne designs, mens hun også er spændt på at se, hvad de mange andre deltagere kommer til Thailand med.

– Jeg er spændt på at se de forskellige designs fra de deltagende lande. Og rigtig spændt på at skulle vise mine nye design frem. Det er jo noget helt andet at se sine produkter på catwalken, siger Sara Ditlev.

Hos Lifestyle & Design Cluster ønsker vi held og lykke med både turen og showet.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: