Whocopied.me protects this content
Ldcluster Materialer

Save the dates – projekter og arrangementer om tekstiler og cirkulær økonomi

Fokuseret Værdikædesamarbejde – design for optimal ressourceanvendelse
Projektet går i efteråret ind i sin anden fase med opstart af screening af virksomheder til hold 2 fra 01 Oktober 2017. De præcise datoer i forløbet mht. kickoff-dag, de enkelte projektfaser samt de formelle kompetencer for konsulentprofilen vil blive offentliggjort både på vores hjemmeside og i vores nyhedsbrev senere i september sammen med cases fra hold 1. Alle interesserede virksomheder med interesse for cirkulær økonomi opfordres dog allerede nu til at henvende sig, ligesom alle virksomhedskonsulenter med cø-kompetencer også skal være velkomne til at sende deres opdaterede CV og øvrigt materiale til frank@ldcluster.com. Læs mere om Fokuseret Værdikædesamarbejde på Rethink Business-sitet her

National Cirkulær Økonomi Kick Off konference d. 25. oktober 2017 i KBH, arrangeret af National Cirkulær Økonomi Hub. Konferencen sætter fokus på at sætte cirkulær økonomi i system. Det er tid til at få skabt nogle samarbejdsstrukturer og en infrastruktur, der gør, at Danmark bliver endnu mere operationel. Der skal tænkes tværfagligt mellem brancher og tværgående i hele værdikæden. Vi trykprøver det cirkulære Danmark gennem inspirerende oplæg, faglig dialog og skarpe debatter om, hvordan Danmark konkret udvikler sig i den cirkulære økonomi. Hvordan skabes der handling bag CØ Advisory Boardets anbefalinger, hvad kan vi forvente, og hvilke krav vil vi i erhvervslivet stille for en optimal omstilling i den cirkulære økonomi? Advisory Boardets anbefalinger bliver rullet ud i lyset af det arbejde, regeringen lige nu er i gang med. Lad os sammen sikre, at erhvervslivet på tværs af brancher får positioneret sig som en væsentlig spiller i udviklingen af den samlede danske strategi, således at der bliver stillet skarpt på konkrete strukturer til gavn for erhvervslivet og et Danmark i front.

Design for Disassembly seminar den 29. November hos DAKOFA, KBH. National Cirkulær Økonomi Hub stiller skarpt på affaldsforebyggelsesdelen af den Cirkulære Økonomi og arrangerer derfor dette seminar. Seminaret vil tage udgangspunkt i de fire indsatsområder: Plast & Emballage, Bygge & Anlæg, Fødevarer & Landbrug samt Tøj, Tekstil & Træ. Hvert indsatsområde vil hoste sit eget seminar og involvere designere, produktudviklere, affaldsindsamlere, og -oparbejdere.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: