Whocopied.me protects this content

SDG in Action på Made By Djursland

Lifestyle & Design Clusters partnere Gamehub Denmark/ Viden Djurs og VIA Design inviterer til SDG in action-workshop om Blockchain i forbindelse med arrangementet Made By Djursland, hvor temaet i år er bæredygtighed.

Blockchain er en teknologi, der muliggør sporbarhed i hele værdikæden. Teknologien gør teoretisk set (og i praksis, hvis den implementeres korrekt) data umulig at forfalske. Vi kender blockchain fra Bitcoin, hvor den er den underliggende teknologi for den populære kryptovaluta, men teknologien kan så meget mere bl.a. i en regi af en bæredygtighedsdagsorden.

Oplægsholder på workshoppen er Klaus Greve, Adjunkt, VIA Design og Business. underviser på uddannelsen Entreprenørskab og Innovation. (Blockchain workshoppen vil også være mulig at tilgå som webinar på dagen). Herudover vil der på Made By Djursland eventen også være oplæg af bl.a. Steen Hildebrandt, formand for 2030-Panelet, der samarbejder med -og understøtter 2030-Netværket, der er Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN´s Verdensmål og Steffen Max Høgh, CSR Direktør hos HolmrisB8.

Tidspunkt:  Den 5. november kl. 14.00

Adresse:  Stenvad Mosebrugscenter

Fysisk deltagelse: Læs mere om arrangementet, og tilmeld dig til fysisk deltagelse her

Online deltagelse: Er du udelukkende interesseret i at tilgå workshoppen om blockchain som webinar, så tilmeld dig her . Du vil derefter få tilsendt eksakt tidspunkt for eftermiddagens webinar. Umiddelbart før eventen får du tilsendt direkte link til webinaret.

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: