Whocopied.me protects this content

Snapshots fra DANISH på møbelmessen i Milano

Den internationale møbelmesse i Milano er godt i gang, og den danske fællesstand under initiativ fra Innovationsnetværket Livsstil – Bolig og Beklædning og Eksportrådet Italien har været godt besøgt

danish-girlsDesignprodukter fra i alt 25 danske designvirksomheder er at finde på den danske stand under navnet DANISH LIVINGroom under dette års møbelmesse i Milano. Standen har en god placering på messen og er flot designet, så den præsenterer de mange produkter indenfor brugskunst, møbler og interiør på en interessant og indbydende måde. Standen er designet af Line Falk.

Sideløbende står udstillingen DANISH MADE, som er betegnelsen for det fælles markedsføringskoncept for de danske design- og arkitektskoler, der tæller Arkitektskolen i Aarhus, Designskolen Kolding, Kunstakademiet i København og møbeluddannelsen på TEKO Design + Business. DANISH MADE havde reception onsdag d. 09. april, hvor studerende løftede sløret for deres fortolkninger af deres møbel-kulturarv kombineret med nyudvikling og eksperimenterende designs anno 2014.

Se et par billeder fra DANISH LIVINGroom og receptionen på DANISH MADE

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: