Whocopied.me protects this content
IMG 0778

Sylab-designer fik fed feedback på Designers Nest

Karo Kurrani fik tirsdag under Copenhagen Fashion Week en mulighed, de færreste får.

Med brandet Enclave Monarchy var han udvalgt som én af de designere fra de nordiske lande, der kunne løbe af sted med 50.000 kroner og, måske endnu vigtigere, hæderen for en sejr.

På det smukke, gamle Hotel D’Angleterre fik designeren, der til daglig har sin base hos Sylab i Ikast, også en masse god feedback.

Det fortæller han, da vi møder ham på hans stand i en af de enorme haller under den københavnske modeuge.

– Det har været superinteressant at være med. Jeg føler mig meget, meget heldig, fordi jeg har fået denne chance, som det jo ikke er alle, der får. Indtil nu har jeg fået rigtig god feedback på min kollektion, hvilket kun gør, at jeg vil arbejde endnu hårdere for succes, siger han.

Vandt desværre ikke – men…
Designeren befinder sig i en af Bella Centers mange haller, hvor den internationalt orienterede modemesse CIFF i øjeblikket løber af stablen. I øjeblikket har han en rolig stund på sin stand, han deler med Sara Ditlev og Stine Sandermann, der ligeledes har deres daglige gang på Sylab.

– Jeg vandt desværre ikke Designers Nest, men folk var ret vilde med kollektionen. Dommerne kom ud backstage og talte med mig, hvor de blandt andet sagde, at det godt kunne være blevet mig, der vandt, men sådan gik det ikke. Det er okay, sådan er gamet. Vi arbejder videre, fortæller Karo Kurrani.

Alligevel har det været et par fede dage for designeren.

– To magasiner har allerede været forbi og var vilde med blandt andet min trenchcoat. Det er jo også noget af det, jeg skal huske – det tager tid at bygge sådan et brand her op. Samtidig har jeg også en aftale med STORM (konceptbutik i indre København, red.), som kommer forbi og kigger nærmere på kollektionen. Jeg håber selvfølgelig, at det kan kaste en ordre af sig, siger designeren.

Første gang på messe – næppe den sidste
Mens vi er på besøg hos designeren går han stille rundt og tilpasser tingene, så standen har det visuelle udtryk, har ønsker.

For ham er det første gang, har er på messe med brandet Enclave Monarchy, men han er ret bevidst om, at det næppe bliver den sidste.

– I fremtiden kommer vi nok mere på messe. Vi er jo stadig ret nye. Det er lidt et sjovt sted, og man skal lige vænne sig til tingene, men ellers er det rigtig fedt. Det er også relativt nyt, at jeg er i Sylab, så jeg kender ikke de to andre designere så godt endnu, men det skal nok komme. Vi er ret forskellige, men det skal nok blive godt, siger Karo Kurrani.

Du kan se billeder fra standen herunder, mens du kan læse en anmeldelse af Designers Nest og se billeder der her: ANMELDELSE og BILLEDER

Herunder kan du se Karo Kurranis kreationer, han deltog i Designers Nest med:

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: