Whocopied.me protects this content

Team Up – Studerende søger virksomheder indenfor Produkt- eller møbeldesign

Kunstakademiets Designskole, som er konsortiepartner i Innovationsnetværket Livsstil- Bolig & Beklædning udbyder en model, som de kalder Team Up, hvor studerende sættes i kontakt med virksomheder, for sammen med dem at løse en designopgave af relevans for begge parter.  Virksomheder indenfor Produkt- eller møbeldesign søges til at deltage.

De studerende teamer up med en virksomhed, som de skal løse en designopgave for.  Den studerende skal udarbejde en opgaveformulering ud fra dialog med den virksomhed (om dens strategier, målgruppe, udfordringer osv.), som den studerende vælger at samarbejde med. Virksomheden har således indflydelse på, hvilken opgave den studerende arbejder videre med.

Sådan fungerer det

innoDe studerende arbejder med opgaven over en 9 ugers periode: fra 02.09.- 08.11- 2013. En del af projektet går ud på at samarbejde via distance, hvorfor kommunikation mellem studerende og virksomhed vil foregå pr. tlf., mail og skype. De studerende er master studerende på 4-5 år og kommer fra Industrielt Design, samt Møbel- og Rum afdelingerne på Kunstakademiets Designskole i København.

Den studerende starter med at udarbejde en design briefing ud fra dialog med virksomheden og får herigennem et indgående kendskab til virksomhedens dna, fremtidige designstrategi og produktionsmuligheder, hvorefter der gennemarbejdes et traditionelt designprojekt målrettet mod den valgte virksomhed.

Hvad kan du forvente som virksomhed

Virksomheden skal forvente at bruge ca. et par timer om ugen- mest i opstartsfasen, og får til gengæld et gennemarbejdet, skræddersyet forslag til f.eks. et nyt møbel eller produkt. Ophavsretten tilhører den studerende, men hvis virksomheden ønsker at gå videre med udviklingen af produktet udarbejdes Royaltykontrakt med den studerende på vanlig vis.

Ønsker du og din virksomhed at deltage eller høre mere om Team Up, så kontakt

Søren Holst på tlf.28192646 eller på mail: soh@kadk.dk

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: