Whocopied.me protects this content
11

Tekstilsymbiosen er i fuld gang med en masse spændende arrangementer

Virksomhedsbesøg

I Tekstilsymbiose Herning projektet undersøger vi forskellige muligheder der kan bringe os tættere på fremtidige løsninger i arbejdet med tekstilaffald. Derfor har vi her i foråret besøgt Convert, som eksperimenterer med mange type materialer, også tekstilaffald og løsninger inden for nonwoven og komposit verdenen. De deltagende virksomheder i projektet blev vist rundt i produktionen af direktøren Flemming Hynkemejer og fik svar på deres spørgsmål om muligheder. 

3D print event

Vi havde inviteret Steffen Schmidt, Head of Technology hos Dansk AM Hub for at fortælle om 3D print generelt, men især om hvilke muligheder han ser værende relevante for tekstilindustrien. Dagen  bød på spændende cases fra andre industrier, produkt design såsom lamper lavet af gamle CD’er og ikke mindst fra tekstilverdenen som f.eks. beklædningsdele og sko. Kommer fremtidens filament til 3D print til at indeholde tekstilaffald? Ja, det kunne sagtens være…

Robotdag

Hvad har robotter/robotteknologi med tekstilverdenen at gøre? Ja, de to har mere tilfælles end hvad man ville tro og får det endnu mere i den nære fremtid. I samarbejde med Odense Robotics fandt robotdagen sted hos Trasborg i Tåstrup, en tre-generations virksomhed med ekspertise inden for sortering af tøj til eksport af genbrug. Virksomheder fra tekstilindustrien var til stede og selvfølgelig virksomheder, der udvikler løsninger der inkorporerer robotteknologi. Dialogen mellem dem bød på vidensdeling, partnerskaber, skalerbare løsninger og meget mere. Dagen blev beriget med to spændende oplæg fra Thomas Høiberg Giselsson, Seniorspecialist i robotteknologi og Mads Andersen, Direktør ved Iwatec.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com