Whocopied.me protects this content
VR Briller – Foto Af MANND

Velkommen til en ny iværksætter i labbet

MANND er flyttet ind i Lifestyle Lap CPH, og vi glæder os til at følge dem.

Foto: MANND

MANND er et kreativt extended reality (XR) produktionshus, som gennem de sidste fem år har beskæftiget sig med at skabe VR og AR løsninger til både erhverv og kunst. Vi har specialiseret os i at skabe innovative XR oplevelser og installationer – og dermed blevet nogle af Danmarks førende eksperter indenfor dette felt. Flere af vores VR oplevelser (Separate Silences & X-Ray Fashion) har været fremvist på prestigefyldte events over hele verden som bl.a. Cannes og Venice Film Festival.

Business Case
MANND blev stiftet i 2017 af Maria Herholdt Engermann og Signe Ungermand, med det formål at fokusere på XR storytelling. I dag er MANND et XR produktionshus, der er kendt for at turde være ambitiøse, og skubbe grænser inden for historiefortælling og oplevelsesdesign i XR, og hvor missionen er at skabe den næste generation af branded indhold, kommunikation og underholdning.

Forventninger til en hverdag i Lifestyle Lab
MANND er stadig en lille virksomhed, med ejer Maria og projektleder Rebekka, og virksomheden har derfor stadig en masser at lære, når det kommer til forretningsudvikling og skalering af virksomhed. Derfor er Lifestyle Lab et fantastisk initiativ og sted for os at være, til at udvikle os og rykke virksomheden længere over mod livsstil, design og digital fashion. MANND vil få gavn af at sidde sammen med de mange andre dygtige og spændende mennesker, der sidder i Lab’et, som kan hjælpe os med bedre at forstå livstilsbranchen.

Udviklings-ambitionr
MANND har tidligere erfaring med at arbejde med XR og fashion branchen, gennem vores VR installation X-Ray Fashion og AR app SUSTAIN:AR. Vi er derfor meget interesseret i forsat at arbejde med denne spændende og kreative branche. Vores ambitioner på kort sigt er etablere et godt netværk i København for at kunne præsentere vores forskellige XR fashion løsninger og kreativitet, og skabe nye projekter. På længere sigt er ambitionen at MANND er kendt som et kreativt high quality XR firma, der har kontor i både Aarhus og København.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: