Whocopied.me protects this content
Servicetransformation Bannerweb 0

Videnbro: deltag i projekt fra Serviceplatform om ‘servicetransformation’.

Serviceplatform har samlet flere af samarbejdspartnere og eksperter fra universiteter og videnmiljøer og skabt rammerne for et udviklingsforløb kaldet ‘Videnbro’.

Projekt ‘Videnbro’ med overskriften ‘Servicetransformation: Fra viden til bundlinje’ handler eksempelsvis om at klæde en innovationchef på til at begå sig i anvendelse af data, ruste en salgschef, der vil være skarpere på digitalisering af salgsprocessen eller en udvikle en servicechef, som vil være skarpere på, hvordan digitalisering kan differentiere virksomheden.

Forløbet dykker ned i relevante temaer som datadrevet innovation og digitalt mindset, platformøkonomi og servitization og sætter også fokus på de drivere, der skal sikre, at din virksomhed får succes med føre strategierne ud i livet. Det består af tre workshopdage, en masterclass samt to netværksmøder. Du har som virksomhed mulighed for at stille med en case, og gennem hele forløbet kan du få sparring af eksperter og netværke med andre virksomheder. Efter forløbet har du fået ny viden, konkrete værktøjer og handlingsplaner, så du kan optimere din serviceforretning.

Baggrunden er, at mange virksomheder arbejder med big data, Industri 4.0 og disruption. Design-tænkning, co-creation og tværfaglige samarbejder er vigtige værktøjer i denne udvikling – særligt når du som virksomhed har fokus på de muligheder, der ligger i service som forretningspotentiale.

Download flere detaljer om forløbet, indholdet på de tre workshops samt kontakt og tilmelding her

Lifestyle & Design Clusters projektleder for digitalisering og netværksleder på Serviceplatform Heidi Svane medvirker som indlægsholder.

 

 

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com