Whocopied.me protects this content
Virklund

Virksomheder søges til deltagelse i Rethink Business

Virklund

Står bæredygtighed øverst på din virksomheds dagsorden? Kunne du  tænke dig at få professionel hjælp til at gentænke og udvikle din virksomhed?

Så har du muligheden for at blive en del af projekt Rethink Business med fokus på at sætte accelleration på udviklingen af cirkulær økonomi og grønne forretningsmodeller i Region Midtjylland.

Projekt Rethink Business (med undertitlen ’Fokuseret værdikædesamarbejde – design for optimal ressourceanvendelse’), søger nu omstillingsparate virksomheder i region Midtjylland, som er villige til at gå all in for at få udarbejdet en skræddersyet ressourceprofil som grundlag for en ny, grøn forretningsmodel. Ressourceprofilen giver dig et overblik og ny viden om din virksomheds aktuelle ressourceforbrug og identificerer nye miljømæssige strategier, med henblik på at udforme en grøn forretningsmodel med potentielt nye partnere i værdikæden: Strategier og redskaber der fremadrettet vil styrke din bundlinje og give din virksomhed en ny, grønnere profil.

Hvilke virksomheder kan deltage i projektet?
For at komme i betragtning til deltagelse skal din virksomhed være geografisk forankret i Midtjylland og have både vækstpotentiale og grønne ambitioner. Du skal være omstillingsparat (klar og mere ambitiøs end blot nysgerrig) og have lyst til at lære om cirkulær økonomi. Samtidig må du regne med at bruge ca. 100 timer på projektet fra oktober 2016 til juni 2017.

Virksomheder fra alle brancher kan komme i betragtning.

Til gengæld får du stillet en konsulent med speciale i cirkulær økonomi til rådighed, du deltager i workshops og seminarer, og i samarbejde med det tværfaglige team udvikles den nye, grønne forretningsmodel for din virksomhed.

Deltagelse er gratis.

Yderligere information
Læs mere om projektet på www.ldcluster.com eller www.rethinkbusiness.dk, hvor du også finder relevant marketingsmateriale og information om projektet.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller er klar til at være med, er du velkommen til at kontakte projektleder fra Lifestyle & Design Cluster Frank Engelbrecht på telefon 2174 0020 eller via mail: frank@ldcluster.com.

 

Projektet er støttet af Region Midtjylland samt Den Europæiske Fond for Regional Udvikling og har Lifestyle & Design Cluster som operatør med Væksthus Midtjylland som konsortiepartner.

 

den-europaeiske-fond-for-regionaludvikling Logo Region Midt logo

 

 

 

 

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com