Whocopied.me protects this content
Brug Og Behold – Eller Del

Brug og behold – eller del

RIG-TIG lancerer elektriske køkkenmaskiner, der er til det lille, nye – eller det andet hjem.

Rigtig Billede 3

Der er behov for nye løsninger, hvis vi skal sikre bæredygtighed i fremtiden. Det kræver en mere cirkulær tankegang i forhold til, hvordan vi fremstiller vores produkter og agerer som forbrugere. Vores ”brug-og-smid-væk-kultur” er ikke bæredygtig i det lange løb.

Derfor viser Steltons søsterselskab RIG-TIG en serie små køkkenmaskiner, der er basale også i et yngre hjem; elkedel, ”single-cup” kaffemaskine, mælkeskummer, brødrister, kaffekværn, stavblender, smoothiemixer og håndmixer. Kollektionen kan opleves, når Lifestyle & Design Cluster afvikler Circular Furniture Days under 3daysofdesign.

FOODIE, som serien hedder, produceres og forhandles under brandet RIG-TIG, der arbejder ud fra principperne om cirkulær økonomi. FOODIE er skabt af den dansk/canadiske designduo Unit10, der har ladet sig inspirere af 50’ernes afrundede former. Køkkenmaskinerne er velegnede til ”compact living” og samtidig så pæne, at de sagtens kan stå fremme på køkkenbordet. FOODIE er desuden designet ud fra principperne i cirkulær økonomi om vedligeholdelse, deleøkonomi og genbrug.

Bevar og behold – eller giv videre

RIG-TIG har siden etableringen haft en vision om at tilbyde flotte og funktionelle produkter til køkkenentusiaster og småbørnsfamilier, til en pris der er overskuelig, samtidig med at der tages hensyn til jordens begrænsede ressourcer. Det vigtigste i en grøn tankegang er at sikre, at produkterne holder længst muligt.

Vi opfordrer forbrugeren til vedligehold af produkterne fx jævnlig afkalkning af elkedlen, og der findes en række udskiftelige reservedele til produkterne, hvis uheldet skulle være ude og en del bliver væk eller beskadiges, siger marketingdirektør Mette Stagsted Larsen, Stelton/RIG-TIG

– Derudover opfordrer vi forbrugeren til at “dele” deres produkt med andre, dvs. give det videre, når man ikke selv ønsker det længere, siger hun. Sidst men ikke mindst er alle RIG-TIG produkter fremstillet af 1-komponent materialer og samlet på en sådan måde, at det er let for forbrugeren at skille delene og materialerne ad igen, så de kan sorteres og genbruges i en ny værdifuld sammenhæng, når produktet engang er slidt op.

På www.rig-tig.com finder forbrugeren gode råd og guides til vedligeholdelse, deling og genbrug af brandets produkter.

I forbindelse med 3DaysofDesign, slår Lifestyle & Design Cluster dørene op til “Circular Furniture Days”, der finder sted på Designmuseum Danmark d. 16. – 18. september 2021. Her er Stelton/RIG-TIG en af de i alt 47 deltagere, der er med til at sætte fokus på cirkularitet og bæredygtighed.

Læs mere om Circular Furniture Days HER

Circular Furniture Days

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com