Whocopied.me protects this content
Gør Gensalg Til En Del Af Brand-universet

Gør gensalg til en del af brand-universet

create2STAY opfordrer modebrands til at melde sig ind på et profitabelt gensalgsmarked, og de garanterer, at det ikke er besværligt

Create 2 Stay Billede 1

I dag foregår det ofte på eksempelvis Trendsales.

En forbruger er færdig med et stykke tøj og sætter det til salg.

Visuelt præsenteres tøjet meget forskelligt fra forbruger til forbruger, og efter opslaget følger en lang række spørgsmål om mål, pris og levering.

Til sidst ender det med, at den sælgende forbruger sender/leverer tøjet til den købende forbruger.

Det er dét marked, create2STAY opfordrer modebrands til at bevæge sig ind på.

– Gensalgsmarkedet vækster vildt i de kommende år, og vi bidrager til, at brands tager mere kontrol med gensalg af egne produkter, siger create2STAY.

Gør gensalg let

Create2STAY er en virksomhed, som hjælper brands med at sælge brugt tøj i egen e-commerce, og filosofien er, at det skal være let og ubesværet for brands at tage ansvar for gensalg af egne produkter.

– Der findes masser af markedspladser, men det er lidt besværligt, og præsentationerne af varerne er meget individuelle. Hvis et brand i stedet tager gensalgsdelen til sig, sikrer de sig et ensrettet udtryk, og hvorfor skulle de ikke gøre det, spørger CEO Morten Linnet på vegne af create2STAY-teamet.

De understreger, at det ikke kommer til at kræve ekstra ressourcer og tid fra de forskellige brands, for create2STAY tager sig af logistikken og platformen.

– Vores kunder tjener penge på det, og for os er det magtpåliggende at gøre det så let for dem, at det er svært at sige nej. Vi giver dem mere kontrol over eget gensalgsmarked, og vi gør det let og profitabelt for dem. Sagt på moderne dansk ønsker vi at demokratisere cirkulær shopping, siger Morten Linnet og tilføjer, at virksomhedens set-up gør, at selv mindre brands kan lave e-commerce og samtidig bevare profit.

Tøjforbruget holder ikke

Hos create2STAY er ingen i tvivl om, at produktionen af tøj skal ned – beregninger viser, at tøjproduktionen inden 2030 bliver fordoblet, og det holder jo ikke, som create2STAY siger.

– Vi medvirker til at optimere og udvikle de cirkulære tanker i modebranchen, for vi skal til at bruge tingene mere og længere, end tilfældet er i dag, siger create2STAY, som har en ambitiøs tilgang til det fremtidige gensalgsmarked.

– Det handler om at få så mange brands med som muligt, og vi garanterer, at det er let at komme med.

Nemt for forbrugerne

I forbindelsen med CIFF-messen lancerer create2STAY 2 nye tiltag attraktive tiltag.

Create2STAY vil vise, hvordan man via digitale tags og QR koder kan sikre forbrugeren en nem adgang til brandets cirkulære univers. Dette kan medvirke til øget brand værdi for både brand og retailer

Ligeledes vil create2STAY demonstrere, hvordan produkter fremadrettet i købsøjeblikket vil have defineret en restværdi og derved for forbrugeren en garanti i købsøjeblikket for at man på et giveny tidspunkt kan returnere sit tøj og få en given værdi retur.

– Tanken er, at det hele styres nemt, og vi er en ærgerrig virksomhed, som med tiden ønsker at skalere systemet ud i hele Europa. Jo flere vi er, jo bedre for miljøet – og vi gør det på en måde, så alle parter får noget ud af det, siger Morten Linnet.

I forbindelse med Copenhagen Fashion Week, slår Lifestyle & Design Cluster dørene op til udstillingen “Circular Fashion Days”, der finder sted på CIFF d. 11. – 13. august 2021. Her er Create2STAY en af de i alt 26 udstillere, der er med til at sætte fokus på cirkularitet i modebranchen.

Læs mere om udstillingen HER

Circular Fashion Days

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com