Whocopied.me protects this content
Kreativ Iværksætter Tegner Stregerne Til Ny Udvikling

Kreativ iværksætter tegner stregerne til ny udvikling

For Draw Doodles Study blev Nordic Buzz en kilde til ny kreativitet og optimerede vækstmetoder. Med gode samarbejder undervejs er virksomheden nu et værdifuldt netværk og stribevis af guldkorn rigere.

Den kreative virksomhed Draw Doodles Study trængte til nye metoder til at optimere de enkelte led i hele organisationen. Det fik den hos Nordic Buzz, som er et projekt med flere målrettede workshops, der blandt andet sætter fokus på forretningsmodeller, vækst og ressourcer.

 

Ny kreativitet og guldkorn på bordet

Forløbet henvender sig til kreative iværksættere, særligt fra design- og håndværksbranchen og har tilknyttet eksperter og rådgivere som mentorer for virksomhederne. ”Jeg har tidligere arbejdet med værdikæde- og procesoptimering på egen hånd, men Nordic Buzz-mentorerne hjalp med at skabe et fundament, der gør, at jeg kan håndtere vækst og efterspørgsel. Nu har jeg et klart billede af, hvor jeg skal sætte ind, så jeg ikke drukner i en fremtidig succes,” fortæller Bettina Lehman, kvinden bag Draw Doodles Study.

Selvom Bettina Lehman er en kreativ kvinde, har forløbet alligevel givet hende mulighed for at tegne stregerne til en ny, kreativ og mere afgrænset skitse af sin målgruppe.

”Jeg blev kastet ud i en reel opgave gennem Nordic Buzz, og det tvang mig til at tænke mere kreativt. Det betyder, at jeg har fået en fokusgruppe med 50-75 aktive medlemmer, som er mine kunder. Sammen sparrer vi – og det giver mange guldkorn,” fortæller Bettina Lehman.

Virksomhederne arbejdede i forløbet individuelt med specifikke opgaver. Det gav dem mulighed for at fordybe sig på ny i deres egen virksomhed. Med friske pust udefra fik de god tid til nøje at reflektere – og det gav Draw Doodles Study tid til at omsætte de nye vinkler til konkrete tiltag. Den kreative iværksætter ved nu, hvor alle kræfterne skal bruges, og hvor hun gør klogest i at overlade arbejdsopgaverne til andre, så fokus kan rettes 100 % på det, hun er virkelig god til: nemlig at sætte streger sammen til unikke motiver.

Sparring og steps i den rigtige retning

Nordic Buzz-projektet forsynede ikke bare den kreative værktøjskasse med nye metoder og redskaber, Draw Doodles Study blev gennem forløbet bekræftet i, at mange af de tiltag, der allerede var søsat forud for projektet, rent faktisk er steps på rette vej. ”Jeg har fået en tryghed i bekræftelsen af, at jeg ikke skyder i blinde – og at jeg bør fortsætte med at bruge min energi her,” siger Bettina Lehman.

Samværet med de øvrige deltagervirksomheder har også været værdifuldt for Draw Doodles Study. Undervejs i projektet arbejdede de deltagende virksomheder i grupper, hvor sparring og samarbejde var i fokus. Det gav nogle givende samtaler rundt om bordet, hvor ligesindede delte ud af erfaringer.

”Jeg har fået et fantastisk netværk af dygtige designere og håndværkere, som jeg kan sparre med i fremtiden. Der er en gensidig forståelse, fordi vi står overfor de samme udfordringer – det kan jeg få stor gavn af i min videre udviklingsproces,” afslutter Bettina Lehman.

BOKS

Om Nordic Buzz

Nordic Buzz er et nordisk kompetenceudviklingskoncept udviklet af Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med en række danske og nordiske partnere, som ønsker at understøtte kreative virksomheders vækst og konkurrenceevne.

De deltagende virksomheder tæller 120 virksomheder. Hver udarbejder en strategi- og forretningsplan, der fintunes under hele forløbet.

Projektet strækker sig over tre år og består af tre årlige workshops, hvor deltagernes præsenteres for værktøjer, der skal løfte deres kompetenceniveau inden for forretningsforståelse, ledelse, salg, kunderelationer m.m. Forløbet afsluttes med en fælles, nordisk konference, hvor resultaterne præsenteres.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com