Whocopied.me protects this content
Milano-messen Skaber Netværk – Også I Danmark

Milano-messen skaber netværk – også i Danmark

For fjerde år i træk deltog Thors-Design i Milanomessen Salone Internazionale del Mobile. Erfaringerne fra den danske fællesstand Danish LIVINGroom er gode, men man skal være klar til at kaste kræfter ind i projektet, både før, under og efter messedagene.

Milano møbelmesse

Det er en stor mundfuld for et lille firma at tage på messe i Milano. Det koster mange ressourcer, og derfor blev der tænkt grundigt hos Thors-Design, inden de sagde ’ja, vi gør det igen!’ ”Man skal forberede sig omhyggeligt og kommer ned til en hæsblæsende messe. Og når vi er hjemme igen, har vi et væld af kontakter, som kræver opfølgning. Omvendt får vi et vigtigt netværk, så investeringen tjener sig ind,” forklarer partner og industriel designer Jytte Baarup Bilstrup.

Hun fremhæver netværket som styrken ved det fælles tiltag. ”På standen har vi indbyrdes fået kontakter, så nogle af os nu også udstiller sammen andre steder end i Milano,” siger hun og fortæller, at hun er overrasket over, hvordan tilstedeværelsen i Italien især har betydet nye projekter i Danmark. Thors-Design har blandt andet fået Novo Nordisk og Atea som kunder. ”Det giver også forretning i Danmark, at vi udstiller dernede. Jeg tror, det er fordi, vi sender et stærkt signal ved at være med. Arkitekter og projektledere fra store virksomheder søger derned, og vi får derfor en effekt af at være synlige netop i Milano.”

Ny tilgang til eksport

Samtidig har messedeltagelsen gjort Thors-Design klogere på eksport, fordi virksomheden har fået viden og inspiration via de nye netværk. ”Vi tænkte tidligere ret traditionelt; at vi skal angribe et marked af gangen. Men globaliseringen betyder, at man skal arbejde på en ny måde, og konkret har det for os ført til, at Frankrig på ret kort tid blev vores næststørste eksportmarked,” fortæller Jytte Baarup Bilstrup.

Om Danish Livingroom

Danish LIVINGroom arrangeres af Eksportrådet og Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning. Danish LIVINGroom arrangeres af Eksportrådet og Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning.

Udstillingen skal synliggøre dansk design og understøtte, at møbel- og interiørvirksomheder får optimale betingelser for at skabe kontakter med internationale arkitekter, forhandlere, indkøbere, distributører, agenter, journalister og bloggere.

Billedskærer Povl Kjer, dk3, Erik Jørgensen Møbelfabrik, Fraster, Fredericia Furniture, Gejst, Herman CPH, Kastrup Design, Kähler Design, Linak Danmark, Louis Poulsen Lighting, Mater, Philip Grass Furniture, One Copenhagen, Skagerak Danmark, Thors-Design, Wallz og WOUD.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com