Whocopied.me protects this content

Grøn omstilling i coronatid

Corona-krise eller ej, så fortsætter arbejdet for grøn cirkulær omstilling, og vi er i færd med at vurdere de første 55 ansøgninger. Vi glæder os til at sætte de første par forløb i gang inden sommerferien.

Vi er meget opmærksomme på, at mange SMV’er er hårdt ramt af faldende salg og aktivitet, og at fokus derfor helt naturligt rettes mod at sikre forretningen på kort sigt. Det vil vi tage bestik af, blandt andet ved at være parate til at udskyde nogle af de planlagte forløb ind i 2021. For de små og mellemstore virksomheder, som på trods af corona mv., er klar til for alvor at tage hul på deres arbejde med grøn omstilling og cirkulær økonomi, er programmet åbent og klar.

I GCO arbejder vi, som mange andre, med digitale mødeformater og erstatter fysiske møder med digitale. Og vi er klar til at tage de første skridt i vores forløb med virksomhederne online.

Nytænkning og planlægning, som Grøn Cirkulær Omstilling jo er, er måske mere relevant nu end nogensinde før. Vi hører fra virksomheder, der begrunder deres fortsatte og måske ligefrem bestyrkede interesse i cirkulær økonomi med, at de netop nu har ledige nøgleressourcer og tid til at i lægge ny strategi og tænke i nye baner. Vi er sikre på, at andre vil følge samme retning og se deltagelse i GCO, som det er tiltænkt: En mulighed for at også din virksomhed sikres til fremtiden, både forretningsmæssigt og i forhold til stigende krav om ansvarlighed mht. miljø og klima.

Vi står klar med vejledning og besvarelse af de spørgsmål, som I måtte have vedr. de generelle krav til deltagelse (bl.a. medfinansiering med timer) og vedr. de forskellige faglige forløb, som programmet rummer, herunder mulige starttidspunkter, varighed mm.  Kontakt  kim@ldcluster.com eller henrik@ldcluster.com for yderlige information samt spørgsmål til  projektet.

Læs mere om GCO på vores projektside her 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com