Whocopied.me protects this content
Nordic Buzz Web

Nordic Buzz 3 – Kreative iværksættere, kloge penge og et ”state-of-the art” nordisk program

Nordic Buzz udvikler et fællesnordisk state-of-the-art kompetenceudviklingsprogram skræddersyet til kreative iværksætteres behov. Målsætningen er at styrke væksten for iværksættere med kreative produkter eller services samt at fremme udviklingen af inkubatormiljøer og tilgængeligheden af investeringsstøtte for kreative iværksættere.

Iværksætternes potentiale er uomtvisteligt stort, men deres vilkår bør optimeres, hvis vi skal se det fulde potentiale forløst.

Til januar kickstarter vi det tredje Nordic Buzz kompetenceudviklingsforløb for kreative iværksættere med et event i Aarhus og Göteborg. Fokus i år bliver ”kloge penge” og herunder specifikt:

  • Hvordan kreative iværksættere bliver investeringsparate
  • Hvordan dit startup bliver attraktivt for investorer, så du kan få gavn af deres penge, men i endnu højere grad deres viden, erfaring og netværk.
  • Hvordan crowdfunding kan booste kreative iværksætteres fremdrift.

Eventet vil være gratis for kreative iværksættere, afholdes d. 11. januar i Aarhus og vi byder på fire ekspertoplæg om henholdsvis:

  1. Gratis funding til startups – et overblik over mulighederne og en lavpraktisk guide i at anvende dem.
  2. Investering = Kloge penge – Hvad kigger investorer efter? Hvad skal du som kreativ iværksætter være særligt observant på? Hvori består det kloge i kloge penge og hvordan det booster dit startup?
  3. Kunder, proof of concept og kloge penge = Crowdfunding – Hvad kan crowdfunding og hvordan udnytter du dets, især for kreative iværksættere, enorme potentiale?
  4. En historie fra den virkelige verden – En kreativ iværksætter der har haft succes med kloge penge, deler uvurderlige erfaringer, tips og tricks.

Efter eventet udvælger vi 20 danske og 20 svenske startups, der inviteres til at deltage i masterclasses til april og maj, hvor vi klæder dem på til fremgang og vækst.

Er du nysgerrig på eventet og/eller masterclass-forløbene så kontakt projektleder på Nordic Buzz Jakob Breddam – jakob@ldcluster.com

Nordic Buzz projektet afsluttes med en stor konference i Sverige til efteråret 2018, hvor vi præsenterer det færdigudviklede nordiske ”state of the art” kompetenceudviklingsprogram. Derudover er konferencen dagen, hvor du kan bliver klog på, hvordan kreativitet og iværksætteri kan gavne og vækste din organisation.

Du kan læse mere om Nordic Buzz-projektet her og følge med på Facebook, hvor vi snarest lancerer eventet og løbende offentliggør de spændende eksperter.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com