Whocopied.me protects this content
Startershub.png Web

StartersHub: Nyt iværksætter-website fra Erhvervsrådet i Herning og Ikast-Brande

startershub.png_web

Der findes masser at iværksætterkurser og websites med tips og gode råd til startup’ere, men nu har Erhvervsrådet i Herning og Ikast-Brande som det første Erhvervsråd i Danmark samlet al viden og tilbud om vejledning under portalen StartersHub.

Som noget nyt tilbyder Erhvervsrådet også erfaringsudveksling med andre iværksættere. Derigennem kan man blive en del af Starters Club, som er et netværk, hvor man kan mødes med andre iværksættere og der igennem udbygge det vigtige netværk, som mange nystartede virksomheder af naturlige årsager ikke har. Kort sagt, lær af andres erfaringer via do´s and don’ts og giv din erfaring videre. På websitet findes også de mere traditionelle tilbud om fællesmøder, 1:1-møder og inspirationsoplæg om succefulde iværksættere, f.eks. Spy i Ikast, der på smart vis har udviklet et IT-værktøj kan hjælpe SMVere i tekstilbranchen.

Læs mere på www.startershub.dk

En hub er et begreb for et vigtigt knudepunkt, førhen mest brugt inden for logistik eller IT. Læs også om den nationale Cirkulær Økonomi Hub, som Lifestyle & Design Cluster er tovholder på.

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: