2018 04 25 15.31.08 Preview

Kæmper du for din virksomhed disse dage?

Er du en iværksætter og kæmper for din virksomhed i disse dage, så kom med når vi hos Lifestyle & Design Cluster samles til en virtuel vidensdeling, hvor du kan få inspiration og gode råd til, hvordan din mode-, møbel- eller livsstilsvirksomhed kommer gennem disse tider.

Det er en særlig tid, og derfor vil vi gerne bidrage til, at I kan hjælpe hinanden med gode tips og tricks!

Vi stiller hver uge en ekspert til rådighed helt gratis – da disse eksperter donerer et oplæg for at hjælpe jer igennem en krisetid.

Onsdag d. 25. marts 12:00-13:30 -Hvordan styrker jeg min virksomheds salg? v. Henrik Spandet-Møller

Torsdag d. 2. april kl. 11:00-12:00 -Hvad er top tre ting jeg skal prioritere i min virksomhed lige nu? v. Mie Krog

Mie Krog har en lang historie i branchen og sidder i mange bestyrelser i dag. Hun sidder i dag og skal hjælpe mange virksomheder fra startups og til de helt store med at tage svære beslutninger. Hun har tre råd: fokus på top linje, skær omkostninger og find nye indtjeningskanaler. Dette bygger på erfaringer fra LEGO, Jysk, IDDesign, Kentaur, Y-connection, Hammel Furniture og Plantorama.

Onsdag d. 15. april kl. 13:00-14:00 -Hvis du er særlig b2b eller i møbelbranchen, hvad skal du fokusere på? v. Michael Kvist

Michael har været gennem flere op og nedture hos den store møbelproducent Kvist Industries. Her har han arbejdet med brands fra deres tidligere vækstfase og til helt store brands som Fritz Hansen, HAY, Fredericia Furniture, MUUTO & FDB Møbler. De sidste par år har Michael Kvist IPR arbejdet med at understøtte startup-scenen og kan om nogen sætte ord på, hvad de tre ting du skal gøre for din virksomhed er, særligt hvis du er designer, du er b2b eller du er i eller beslægtet med møbelbranchen.

Onsdag d. 22. april kl. 11:00-12:00 -TBA

Torsdag d. 30. april kl 11:00-12:00 -TBA

Her vil vi drøfte, hvordan man i en tid som denne griber forretningen an og ser nærmere på, hvori succeserne og udviklingsmulighederne ligger, og hvor man bør trække i håndbremsen.

 

Tilmeld dig her hvis du ønsker at deltage i et eller flere af møderne.

 

Program:

  • Velkommen v. Lifestyle & Design Cluster
  • Ekspertoplæg
  • Spørgsmål
  • En af deltagerne i fokus

 

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: