Whocopied.me protects this content
Oplevelser Fra #Together=Nordic Design

Oplevelser fra #Together=Nordic Design

Den 21. maj 2018 åbnede den norske handelsminister Torbjørn Røe Isaksen udstillingen #Together=Nordic Design i smukke omgivelser på Manhatten. Næsten 300 gæster deltog i åbningen af udstillingen som blev afholdt af Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med Interior Cluster Sweden, Norwegian Rooms Cluster og Business Finland. Målet var at sætte fokus på godt nordisk design og alle de værdier vi deler og designer ud fra. I løbet af aftenen fortalte flere af deltagerne om deres oplevelser af udstillingen og konceptet. 

“Det har været en skøn aften med dejlige mennesker! Vi tror meget på samarbejde mellem de nordiske lande og dette er en god mulighed for at fortælle om de nordiske brands, værdier, DNA og hvordan vi gør tingene i de nordiske lande. Så jeg håber der kommer flere udstillinger som denne i fremtiden”, fortæller Jan Christian, CEO for Vestre Furniture

Vestre Furniture er en familieejet virksomhed, der nu bliver ledet af tredje generation, og deres hvedkontor ligger i Oslo.

Virksomheden er ledende fabrikanter af møbler til byer, parker og offentlige udendørs områder. De har været involveret i at skabe sociale mødesteder for millioner af mennesker i næsten 70 år.

Vestre samarbejder med kendte skandinaviske designere og har modtaget flere forskellige priser for deres arbejde. Deres produkter bliver produceret i Norge og Sverige af holdbare materialer, som sikre at de kan tåle brug i mange år.

Du kan læse mere om virksomheden og deres produkter her

“Vi har fornøjelsen af at deltage i denne udstilling sammen med venner fra Norge, Danmark og Finland. Jeg synes det er super fedt at have dette nordiske samarbejde. Jeg tror på at et sådant samarbejde kan skabe fordele ikke bare i designverdenen men også i politik og andre ting”, fortæller Peter Allonson fra det svenske firma String Furniture.

String Furniture er et svensk møbelfirma, hvor form og funktion er med til at skabe tidsløst design.

Det hele startede med en konkurrence i 1949, hvor det gik op for det svenske forlag Bonniers, at folk ville være tilbøjelige til at købe flere bøger, hvis de havde et sted at stille dem. Derfor arrangerede de en konkurrence i at lave den bedste hylde løsning, som var til at betale, nem at fragte, nem at samle og nem at hænge op. Konkurrencen blev vundet af parret Nils og Kajsa Strinning, der havde skabt et fleksibelt, elegant og minimalistisk hylde system, som kunne sættes op på en hvilken som helst væg. Systemet kaldt String, blev en stor succes, så Nils og Kajsa videreudviklede på produktet, for at gøre det endnu bedre og tilføjede forskellige løsninger og funktioner. Kunderne elskede den høje kvalitet til en god pris, og muligheden for at bygge videre på deres hyldesystem, så det kunne tilpasses efter forskellige behov gennem hele livet.

String sælges fortsat i dag, og har siden fået søstre i form af String Plex, String Pocket, String Works og der er flere nye spændende produkter på vej.

Du kan læse mere om virksomheden og produkterne her

“Jeg fik en invitation fra VdeV, hvis arbejde jeg virkelig elsker, og det er skønt at se så mange møbler her, der indeholder den samme stil og æstetik”, fortæller Eric Mutrie fra Toronto magazine

Toronto Magazine er en del af Tourism Toronto, som giver et væld af forskellige services, så rejsende kan planlægge en god oplevelse i Toronto, der er skræddersyet efter deres behov. Bureauet har over 1.100 medlemmer og er et partnerskab af offentlige og private sektorer.

Som en del af deres services, bliver der udgivet et magasin, der indeholder nyheder, events og andet inspiration.

Du kan læse den nyeste udgave af magasinet her

 

 

Generelt var reaktionerne fra aftenen meget positive, og vi håber der i fremtiden vil komme flere udstillinger som denne!

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com