Whocopied.me protects this content

Beyond Beta Accelerator

Nyt accelatorforløb for vækstiværksættere

Vi tror ikke på enone size fits all” tilgang – Beyond Beta er i høj grad tilpasset dine individuelle behov. Vi sørger for, at du får adgang til de rigtige ressourcer, på det helt rigtige tidspunkt.

Du får desuden adgang til et udvidet og stærkt netværk indenfor Lifestyle & Design Cluster og livsstilsbranchen, og vi hjælper dig mod hurtig skalering og  sikring af den første investering baseret på erfaringerne fra +1000 startups.

Hvad betyder det for dig?

Som deltager får du chancen for at gennemgå et skræddersyet forløb fyldt med læring, netværk og fokus på eksekvering af din forretningsplan.

Med hjælp fra industrieksperter, tidligere founders og erfarne forretningsudviklere, hjælper vi dig med at ruste din startup til hurtig skalering og klæder dig på til at rejse privat finansiering, hvis det er nødvendigt.

  • Det kræver træning at blive en succesfuld startup leder. Vi vil lære dig, hvordan du finder dig til rette i rollen og får de rette redskaber.
  • Få adgang til et omfattende netværk inden for branchen samt potentielle nye kunder og samarbejds- partnere inden for dit felt – med rådgivning fra brancheeksperter samt adgang til Lifestyle & Design Clusters inkubatorer, eventspace og øvrige relevante aktiviteter.
  • Lær hvordan du pitcher på en måde, som investorer elsker. Vi lærer dig at skabe fortællingen, introducerer dig til relevante investorer og sørger for, at du er klar til succesfulde forhandlinger.
  • Matchmaking med relevante virksomheder, vidensinstitutioner og fagfolk samt branchespecifik sparring. Du får et forspring til den rigtige viden, netværk og forbindelser, du har brug for, for at sætte kursen på din skaleringsrejse.
  • Gør dig klar til at skalere internationalt. Vores internationaliseringsspor er designet til at hjælpe dig med at tænke og skalere ud over de danske grænser. Du lærer, hvordan du opbygger en global organisation, hvordan du laver datadrevet markedsudvælgelse og pitcher til internationale investorer.

Skræddersyet program

Som nævnt: Vi tror ikke på, one size fits all – derfor skræddersyer vi et unikt program, som passer til dine behov og aktuelle udfordringer. Hvis du bliver optaget i acceleratoren, bliver du sat sammen med to dedikerede mentorer, som sørger for, at du kan navigere i processen. De vil give ærlig feedback og understøtte din rejse mod succes, uden nogen økonomisk interesse i din virksomhed. Da du får et skræddersyet program, kan længden af ​​programmet variere inden for en 12-måneders periode.

Fælles moduler kan være på engelsk – mentoring vil være på dansk (eller engelsk hvis du ønsker det).

Er du klar til Beyond Beta?

Vi leder efter startups, som er klar til at starte deres skaleringsrejse. Det vil sige:

  • Du har et dansk CVR-nummer registreret efter 1. juli, 2020.
  • Ideelt set har du dine første brugere eller kunder, eller som minimum en MVP (Minimum Viable Prosuct), der kan lanceres inden for programmets varighed.
  • Du har en skalerbar forretningsmodel og ser et voksende internationalt marked.
  • Har et dedikeret founder team.

Læs mere her
Der er optag tre gange om året – første ansøgningsfrist er 6. januar’
Kontakt  birgitte@ldcluster.com  eller jeanette@ldcluster.com  for vejledning, inden du søger.

Beyond Beta er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og er et samarbejde mellem  Danmarks nationale erhvervsklynger, erhvervshusene, Accelerace og TECHBBQ

Ansøgning til projektet

Deltagelse i Beyond Beta er gratis. Det er dog et krav, at du udfylder og underskriver dokumentation for din deltagelse via de timer, du bruger i forløbet.

Jeanette Petersen
Projektleder i Design & Iværksætteri
Mobil: 27288271
jeanette@ldcluster.com

Birgitte Markussen
Projektleder, Design & Iværksætteri
Telf: 22767990
birgitte@ldcluster.com

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: