Whocopied.me protects this content

Beyond Beta Accelerator

Nyt accelatorforløb for vækstiværksættere

Vi tror ikke på en “one size fits all” tilgang – Beyond Beta er i høj grad tilpasset dine individuelle behov. Vi sørger for, at du får adgang til de rigtige ressourcer, på det helt rigtige tidspunkt.

Du får desuden adgang til et udvidet og stærkt netværk inden for Lifestyle & Design Cluster og livsstilsbranchen, og vi hjælper dig mod hurtig skalering og sikring af den første investering baseret på erfaringerne fra +1000 startups.

Hvad betyder det for dig?

Som deltager får du chancen for at gennemgå et skræddersyet forløb fyldt med læring, netværk og fokus på eksekvering af din forretningsplan.

Med hjælp fra industrieksperter, tidligere founders og erfarne forretningsudviklere, hjælper vi dig med at ruste din startup til hurtig skalering og klæder dig på til at rejse privat finansiering, hvis det er nødvendigt.

  • Det kræver træning at blive en succesfuld startup leder. Vi vil lære dig, hvordan du finder dig til rette i rollen og får de rette redskaber.
  • Få adgang til et omfattende netværk inden for branchen samt potentielle nye kunder og samarbejdspartnere inden for dit felt – med rådgivning fra brancheeksperter samt adgang til Lifestyle & Design Clusters inkubatorer, eventspace og øvrige relevante aktiviteter.
  • Lær hvordan du pitcher på en måde, som investorer elsker. Vi lærer dig at skabe fortællingen, introducerer dig til relevante investorer og sørger for, at du er klar til succesfulde forhandlinger.
  • Matchmaking med relevante virksomheder, vidensinstitutioner og fagfolk samt branchespecifik sparring. Du får et forspring til den rigtige viden, netværk og forbindelser, du får brug for, for at sætte kursen på din skaleringsrejse.
  • Gør dig klar til at skalere internationalt. Vores internationaliseringsspor er designet til at hjælpe dig med at tænke og skalere ud over de danske grænser. Du lærer, hvordan du opbygger en global organisation, hvordan du laver datadrevet markedsudvælgelse og pitcher til internationale investorer.

Skræddersyet program

Som nævnt: Vi tror ikke på “one size fits all” – derfor skræddersyer vi et unikt program, som passer til dine behov og aktuelle udfordringer. Hvis du bliver optaget på acceleratoren, bliver du sat sammen med to dedikerede mentorer, som sørger for, at du kan navigere i processen. De vil give ærlig feedback og understøtte din rejse mod succes, uden nogen økonomisk interesse i din virksomhed. Da du får et skræddersyet program, kan længden af programmet variere inden for en 12-måneders periode.

Fælles moduler kan være på engelsk – mentoring vil være på dansk (eller engelsk, hvis du ønsker det).

Er du klar til Beyond Beta?

Vi leder efter startups, som er klar til at starte deres skaleringsrejse. Det vil sige:

  • Du har et dansk CVR-nummer, der max. er 3 år gammelt.
  • Ideelt set har du dine første brugere eller kunder, eller som minimum en MVP (Minimum Viable Product), der kan lanceres inden for programmets varighed.
  • Du har en skalerbar forretningsmodel og ser et voksende internationalt marked.
  • Du har et dedikeret founder team.

Læs mere her

Der er optag tre gange om året – næste  ansøgningsfrist er d. 2. maj 2024.

Kontakt Birgitte Markussen på birgitte@ldcluster.com for vejledning, inden du søger.

Beyond Beta er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og er et samarbejde mellem  Danmarks nationale erhvervsklynger, erhvervshusene, Accelerace og TECHBBQ

Ansøgning til projektet

Deltagelse i Beyond Beta er gratis. Det er dog et krav, at du udfylder og underskriver dokumentation for din deltagelse via de timer, du bruger i forløbet.

Birgitte Markussen
Projektleder, Design & Iværksætteri
Telf: 22767990
birgitte@ldcluster.com

Lifestyle
Lab Cph

Lifestyle Lab Cph er et kontorfællesskab for startup virksomheder inden for design- og livsstilsbranchen med et udstillingsmiljø og eventfaciliteter for hele livsstilsbranchen, der;

– Understøtter iværksættere og startups.
– Udstiller innovative produkter, systemer og services.
– Faciliterer et fleksibelt eventspace til arrangementer i livsstilsbranchen.

under de 3 E’er:
Entrepreneurship, Exhibition og Event.

Headstart
Fashion House

Headstart Fashion House blev etableret i 2016 og er et inkubationsmiljø for mode- og livsstilsvirksomheder.

Headstart Fashion House tilbyder et åbent kontormiljø og lukkede kontorer til virksomheder, der ønsker at være en del af et kreativt inkubationsmiljø.

Som en del af Headstart Fashion House får du værdiskabende sparring, netværk og ligestillede virksomheder samt adgang til Lifestyle & Design Clusters projekter.

Nyt grønt
iværksætterhus i Aarhus

I 2025 rykker Lifestyle & Design Cluster ind på Sydhavnen i et lejemål skræddersyet til iværksættere.

Med plads til et inkubatormiljø med 50 livsstilsvirksomheder, udstillingsfaciliteter og Lifestyle & Design Clusters egne kontorer, er formålet med inkubatoren at styrke udviklingen af iværksættere i livsstilsbranchen via udviklingsprogrammer og styrkelse af økosystemet generelt.

Mentor
program

Vil du have sparring på din forretning, feedback og hjælp til udfordringer og muligheder?

Lifestyle & Design Clusters Mentorprogram løber over 12 måneder med nogle af Danmarks dygtigste profiler inden for livsstilsbranchen.

Som iværksætter får du sparring og yderst kompetent mentoring med feedback på de udfordringer og muligheder, du står overfor.

Beyond Beta
– Accelerator

Med Beyond Beta – Accelerator får du et skræddersyet program, tilpasset dine behov som vækstiværksætter.

Du får adgang til de rigtige ressourcer på det rigtige tidspunkt og til et udvidet og stærkt netværk. Vi hjælper dig mod hurtig skalering og sikring af den første investering.

Beyond Beta – Accelerator har optag tre gange i år med første ansøgningsfrist d. 26. februar 2024.

MOVERS
netværk

MOVERS netværk er for upcoming livsstilsvirksomheder, der ønsker faglig inspiration og netværk med andre virksomheder, som også er i opstartsfasen.

Formålet er at afhjælpe løbende udfordringer, som du møder på din vej. Som medlem har du derfor indflydelse på emner og problemstillinger, som tages op, når netværket mødes fire gange årligt i Aarhus.

Prisen for medlemskab er 1.000 DKK årligt.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com