Headstart Fashion House

HEADSTART FASHION HOUSE (HSF House) er et moderne kontorfællesskab med fokus på virksomheder i livsstilsbranchen. 

HSF House blev etableret i 2016 og er et inkubationsmiljø for mode- og livsstilsvirksomheder.

HSF House tilbyder et åbent kontormiljø og lukkede kontorer til virksomheder, der ønsker at være en del af et kreativt inkubationsmiljø.

Når du er en del af HSF House, får du værdiskabende sparring, netværk med ligestillede virksomheder og adgang til Lifestyle & Design Clusters projekter.

Udviklingsmiljøet i Aarhus er en demomodel for et endnu større hus målrettet virksomheder i livsstilsbranchen.

 

’’Som iværksætter er der en hel masse faser og fejl man skal igennem for at finde sin plads på markedet og skabe en sund struktur i virksomheden. Headstart fashion er et godt sted at finde hjælp til at komme godt i gang og forudse nogle af de problemer man støder på som iværksætter. Desuden er Headstart Fashion super gode til at tiltrække opmærksomhed udefra gennem deres enorme netværk og mange arrangementer. Det betyder at man som en del af huset fra start står stærkt ift. eksponering for presse, influencers, indkøbere og kunder.’’

-Amir, Twelvepieces.

SENESTE NYT

Vi har snart et ledigt kontorlokale på 20 m2 med egen indgang.

For mere information kontakt os på tlf: 24207207 eller mail:christian@ldcluster.com

Hsf åbning 06 72dpi

Christian Chapelle
Head of Incubation
Mobil: 2420 7207
christian@ldcluster.com
 LinkedIn

HSF kontakt
Tlf. (Aarhus): 2420 7207
Tlf. (Herning): 9616 6200
Adresse: Mindet 4B, 8000 Aarhus

Lejere ved HSF House har adgang til et meget fordelagtigt medlemskab hos Dansk Mode & Textil og bliver inviteret til mange arrangementer og mulighed for daglig sparring med DM&T. Dansk Mode & Textil tilbyder juridisk vejledning, og har ansatte som er specialister i at rådgive på emner som for eksempel CSR, Told, international handel, mærkning og digitalisering.

Med en kontorplads hos HSF får du:

  • Skrivebord og kontorstol
  • Fuldt medlemskab af brancheorganisationen Dansk Mode & Textil (til special pris)
  • Forretningsudviklende seminarer og konferencer
  • Værdiskabende netværk
  • Sparring med ligesindede
  • Tekøkken (Kaffe/thé ad libtium)
  • Alarmsystem
  • Rengøring

Priser:

Priserne starter på 1.350 kr. +moms

Kontakt os for en rundvisning på christian@ldcluster.com

Flyvefærdige brands lader vingerne bære

Headstart Fashion House i Århus sender – lidt vemodigt – virksomheder videre

Selvom det er meningen med det hele, kan leder af Headstart Fashion House, Christian Chapelle godt stå med en smule forældre-vemod, når ”de små” en dag har vokset sig så store, at de forlader reden.

– Det er dejligt, når virksomheder ”kan selv”, efter at vi har lagt rammer til og måske haft dem som deltagere i workshops, netværk eller projekter, siger Christian Chapelle.

Senest er virksomheder som Bruuns Bazaar flyttet til egne lokaler efter både at have haft kontor, showroom og adskillige ansatte i Headstart Fashion House. Brandet fyldte i en ombygningsperiode  to etager i huset.

Bruuns Bazaar har undervejs desuden været med i forskellige grønne omstillingsprojekter ved Lifestyle & Design Cluster .

Innovation med flyvehøjde

En af de andre spændende virksomheder, der har haft vokseværk og stor succes med innovative produkter er LiiteGuard, der udvikler og producerer sportsudstyr med fokus på at mindske risikoen for skader hos sportsudøvere, uanset om det er elite eller amatører.

LiiteGuard har blandt andet gjort brug af Lifestyle & Design Cluster’s eksperimentelle Sylab, der har produceret prototyper af nogle af produkterne. Virksomheden har også deltaget i seminarer og netværk i Headstart Fashion House, og rykker nu i egne rammer.

Christian Chapelle er begejstret for at have haft virksomheden som en del af det meget innovative iværksættermiljø, som lejerne i huset skaber i fællesskab. Det er unikt, at iværksætterne har en dagligdag og et netværk sammen med andre virksomheder i livsstilsbranchen, og at de samtidigt har direkte adgang til vores mange projekter.

Også modelbureauet Smash Agency har rykket teltpælene op fra rammerne i Headstart Fashion House.

Et step op

En af de meget innovative startups, der til gengæld er på vej ind i huset er Next Level Unique, der bruger online løsninger, så kunder ud fra en række parametre kan få designet en kjole, der matcher dem bedre end standard designs. To af virksomhedens ansatte rykkede 15. februaer ind i Headstart Fashion House.

En del af det netværk, der også handler om at rejse kapital til iværksættere, har været en afgørende faktor for denne virksomheds kommende rejse.

Herudover har en række iværksættere og enkeltmandsvirksomheder vist interesse for at blive en del af miljøet. De fleksible rammer i bygningen ved havnen gør det muligt at tilpasse lokalerne efter de behov som både nuværende og kommende lejere måtte have.

Er du interesseret, eller kender du nogen, der kunne være det, kan du kontakte Christian Chapelle på Mobil: 2420 7207 –  christian@ldcluster.com

Udover en lav husleje på 1350 kroner om måneden for en plads i et kreativt og dynamisk miljø får lejerne også let adgang til at deltage i aktiviteter og arrangementer i Lifestyle & Design Cluster-regi.

Er du interesseret, eller kender du nogen, der kunne være det, kan du kontakte Christian Chapelle på Mobil: 2420 7207 –  christian@ldcluster.com

Headstart Fashion House Åbning 2016

Den 24. august 2016 indviede Aarhus’ Borgmester Jacob Bundsgaard Headstart Fashion (HSF) House i den gamle havnebygning Mindet 4.

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: