Headstart Fashion House

HEADSTART FASHION HOUSE blev etableret i 2016 og er et inkubationsmiljø for mode- og livsstilsvirksomheder. Udviklingsmiljøet i Aarhus er en demomodel for et endnu større hus målrettet virksomheder i livsstilsbranchen.

Med henblik på at styrke de allerede velfungerende aktiviteter yderligere, er HSF fusioneret ind i LDC per 17. dec. 2019.

Headstart Fashion House Åbning 2016

Den 24. august 2016 indviede Aarhus’ Borgmester Jacob Bundsgaard Headstart Fashion (HSF) House i den gamle havnebygning Mindet 4. 

HSF House er et moderne kontorfællesskab med fokus på vækst og sparring. Desuden danner HSF House løbende ramme om netværksbaserede arrangementer med fokus på forretningsudvikling. HSF House tilbyder et åbent kontormiljø og enkelte lukkede kontorer til virksomheder, som ønsker at være en del af et spændende kreativt inkubationsmiljø. Når du er en del af HSF House, får du værdiskabende sparring med andre virksomheder og adgang til Lifestyle & Design Cluster projekter.

’’Som iværksætter er der en hel masse faser og fejl man skal igennem for at finde sin plads på markedet og skabe en sund struktur i virksomheden. Headstart fashion er et godt sted at finde hjælp til at komme godt i gang og forudse nogle af de problemer man støder på som iværksætter. Desuden er Headstart Fashion super gode til at tiltrække opmærksomhed udefra gennem deres enorme netværk og mange arrangementer. Det betyder at man som en del af huset fra start står stærkt ift. eksponering for presse, influencers, indkøbere og kunder.’’
Amir, Twelvepieces.

HSF kontakt:

Telf (Aarhus): 2420 7207

Telf. (Herning): 9616 6200

Mail: christian@ldcluster.com

Adresse: Mindet 4B, 8000 Aarhus C

 

Head of Incubation

Christian Chapelle


LinkedIn

Lejere ved HSF House har adgang til et meget fordelagtigt medlemskab hos Dansk Mode & Textil og bliver inviteret til mange arrangementer og mulighed for daglig sparring med DM&T. Dansk Mode & Textil tilbyder juridisk vejledning, og har ansatte som er specialister i at rådgive på emner som for eksempel CSR, Told, international handel, mærkning og digitalisering.

Med en kontorplads hos HSF får du:

  • Skrivebord og kontorstol
  • Fuldt medlemskab af brancheorganisationen Dansk Mode & Textil (til special pris)
  • Forretningsudviklende seminarer og konferencer
  • Værdiskabende netværk
  • Sparring med ligesindede
  • Tekøkken (Kaffe/thé ad libtium)
  • Alarmsystem
  • Rengøring

Priser:

Priserne starter på 1.300 +moms (ex. medlemskab af DM&T)

Kontakt os for en rundvisning på christian@ldcluster.com

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: