Whocopied.me protects this content

Headstart Fashion House

HEADSTART FASHION HOUSE (HSF House) er et moderne kontorfællesskab med fokus på virksomheder i livsstilsbranchen. 

Om Headstart Fashion House

Headstart Fashion House blev etableret i 2016 og er et inkubationsmiljø for mode- og livsstilsvirksomheder.

Headstart Fashion House tilbyder et åbent kontormiljø og lukkede kontorer til virksomheder, der ønsker at være en del af et kreativt inkubationsmiljø.

Når du er en del af Headstart Fashion House, får du værdiskabende sparring, netværk med ligestillede virksomheder og adgang til Lifestyle & Design Clusters projekter.

Udviklingsmiljøet i Aarhus er en demomodel for et endnu større hus målrettet virksomheder i livsstilsbranchen.

 

’’Som iværksætter er der en hel masse faser og fejl man skal igennem for at finde sin plads på markedet og skabe en sund struktur i virksomheden. Headstart fashion er et godt sted at finde hjælp til at komme godt i gang og forudse nogle af de problemer man støder på som iværksætter. Desuden er Headstart Fashion super gode til at tiltrække opmærksomhed udefra gennem deres enorme netværk og mange arrangementer. Det betyder at man som en del af huset fra start står stærkt ift. eksponering for presse, influencers, indkøbere og kunder.’’

-Amir, Twelvepieces.

Nyt livsstilshus

Lifestyle & Design Cluster får nyt grønt iværksættermiljø på Sydhavnen i Aarhus.

LÆS MERE HER

Hsf åbning 06 72dpi

Jo friere – jo federe

Fire unge medie- og journalistuddannede har taget storytelling til et nyt niveau for modige brands.

 

LÆS HELE CASEN OM DAVAI HER

 

 

Shirtmakers  – det ”hemmelige” brand

Shirtmakers i Headstart Fashion House producerer skjorterne, men det er andre brands, der får opmærksomheden.

 

LÆS HELE CASEN OM SHIRTMAKERS HER

 

 

To erfarne designere er rykket ind i Headstart Fashion House

Der er tale om de to selvstændige designere, Janni Lund, Faboulus Agenda og Kristine Iversen Fashion Cionsulting, der begge arbejder som designkonsulenter for henholdsvis en indisk og to kinesiske leverandører. De er således begge mellemled mellem leverandør og en række brands, herunder en del danske.

De har valgt at få et fælles kontor i stueplan i Headstart Fashion House.

– Jeg kender en del, der har siddet i huset, så vi kendte godt miljøet, siger Kristine Iversen.

Begge ser frem til at blive en del af det netværk, der knytter sig til Headstart Fahion House og de muligheder, der ligger i rammerne af Lifestyle & Design Cluster.

Nye planer

Begge har desuden mere eller mindre konkrete planer om andre/egne projekter.

Janni Lund har således etableret et brand, Fabulous Agenda, hvor det er tanken, at hun vil producere enkelt styles ud fra left-over men lækre metervarer.

– Der er mange, der har lyst til at få noget, der ikke er masseproduceret, siger hun.

Også Kristine Iversen arbejder på nogle spændende projekter, som hun dog ikke kan løfte sløret for – endnu.

 

Brandet IMMAGINE med base i Aarhus fik finansiering på plads i kraft af Headstart Fashion House’ netværk.

IMMAGINE har lokaler i Headstart Fashion House ved havnen i Århus.  Netværket her har haft stor betydning for, at virksomheden har fået den finansiering på plads, som virksomheden har brug for til sine ambitiøse planer.

Læs hele casen om IMMAGINE HER

 

Lifestyle & Design Cluster får nyt grønt iværksættermiljø

Til juni 2025 rykker vi i Lifestyle & Design Cluster ind i nyt lejemål på fire etager, der er skræddersyet til iværksættere, på Sydhavnen i Aarhus⁠

Bygningen vil rumme plads til et inkubatormiljø med 50 livsstilsvirksomheder, udstillingsfaciliteter og også Lifestyle & Design Clusters egne kontorer. ⁠
Formålet med inkubatoren er at styrke udviklingen af iværksættere i livsstilsbranchen via udviklingsprogrammer og styrkelse af økosystemet generelt.⁠
Byggeriet har et klimavenligt og cirkulært sigte med bl.a. en tagterrasse med beplantning og solceller. ⁠

Bygningen bliver via en gangbro forbundet med bygningen ved siden af, som rummer Design & Business-studerende fra VIA University College, så der bliver en god integration mellem virksomheder og vidensinstitution.⁠

Læs mere og se projektmaterialet HER

Flyvefærdige brands lader vingerne bære

Headstart Fashion House i Århus sender – lidt vemodigt – virksomheder videre

Selvom det er meningen med det hele, kan leder af Headstart Fashion House, Christian Chapelle godt stå med en smule forældre-vemod, når ”de små” en dag har vokset sig så store, at de forlader reden.

– Det er dejligt, når virksomheder ”kan selv”, efter at vi har lagt rammer til og måske haft dem som deltagere i workshops, netværk eller projekter, siger Christian Chapelle.

Senest er virksomheder som Bruuns Bazaar flyttet til egne lokaler efter både at have haft kontor, showroom og adskillige ansatte i Headstart Fashion House. Brandet fyldte i en ombygningsperiode  to etager i huset.

Bruuns Bazaar har undervejs desuden været med i forskellige grønne omstillingsprojekter ved Lifestyle & Design Cluster .

Innovation med flyvehøjde

En af de andre spændende virksomheder, der har haft vokseværk og stor succes med innovative produkter er LiiteGuard, der udvikler og producerer sportsudstyr med fokus på at mindske risikoen for skader hos sportsudøvere, uanset om det er elite eller amatører.

LiiteGuard har blandt andet gjort brug af Lifestyle & Design Cluster’s eksperimentelle Sylab, der har produceret prototyper af nogle af produkterne. Virksomheden har også deltaget i seminarer og netværk i Headstart Fashion House, og rykker nu i egne rammer.

Christian Chapelle er begejstret for at have haft virksomheden som en del af det meget innovative iværksættermiljø, som lejerne i huset skaber i fællesskab. Det er unikt, at iværksætterne har en dagligdag og et netværk sammen med andre virksomheder i livsstilsbranchen, og at de samtidigt har direkte adgang til vores mange projekter.

Også modelbureauet Smash Agency har rykket teltpælene op fra rammerne i Headstart Fashion House.

Et step op

En af de meget innovative startups, der til gengæld er på vej ind i huset er Next Level Unique, der bruger online løsninger, så kunder ud fra en række parametre kan få designet en kjole, der matcher dem bedre end standard designs. To af virksomhedens ansatte rykkede 15. februaer ind i Headstart Fashion House.

En del af det netværk, der også handler om at rejse kapital til iværksættere, har været en afgørende faktor for denne virksomheds kommende rejse.

Herudover har en række iværksættere og enkeltmandsvirksomheder vist interesse for at blive en del af miljøet. De fleksible rammer i bygningen ved havnen gør det muligt at tilpasse lokalerne efter de behov som både nuværende og kommende lejere måtte have.

Er du interesseret, eller kender du nogen, der kunne være det, kan du kontakte Christian Chapelle på Mobil: 2420 7207 –  christian@ldcluster.com

Udover en lav husleje på 1350 kroner om måneden for en plads i et kreativt og dynamisk miljø får lejerne også let adgang til at deltage i aktiviteter og arrangementer i Lifestyle & Design Cluster-regi.

Lejere i HSF HOUSE bliver inviteret til spændende arrangementer og får glæde af sparring samt netværk med ligesindede iværksættere i huset. Som iværksætter kan det også være relevant at blive medlem af vores netværksgruppe MOVERS.

Med en kontorplads hos HSF får du:

  • Skrivebord og kontorstol (efter aftale)
  • Forretningsudviklende seminarer og konferencer
  • Værdiskabende netværk
  • Sparring med ligesindede
  • Tekøkken (Kaffe/thé ad libtium)
  • Alarmsystem
  • Rengøring

Priser:

Kontakt os for prissætning og rundvisning på christian@ldcluster.com

Christian Chapelle
Head of Incubation
Mobil: 2420 7207
christian@ldcluster.com
 LinkedIn

HSF kontakt
Tlf. (Aarhus): 2420 7207
Tlf. (Herning): 9616 6200
Adresse: Mindet 4B, 8000 Aarhus

Headstart Fashion House Åbning 2016

Den 24. august 2016 indviede Aarhus’ Borgmester Jacob Bundsgaard Headstart Fashion (HSF) House i den gamle havnebygning Mindet 4.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: