Whocopied.me protects this content

Lifestyle Lab Cph

LAB’ET FOR INNOVATIVE CIRKULÆRE VIRKSOMHEDER I LIVSSTILS- OG TECH BRANCHEN.
Showroom Lab
Showroom Lab
Kontorplads Lifestyle Lab
Kontorplads 2 Lifestyle Lab
Skærmbillede 2021-09-27 Kl. 13.00.14
Lifestyle Lab 2021_5
Office Lab
Lifestyle Lab Indgang
Tøjstativ Lifestyle Lab
Office Lab
Skærmbillede 2021-09-27 Kl. 12.56.11
Showroom Lab
Skærmbillede 2021-09-27 Kl. 12.55.01
Showroom Lab Kontorplads Lifestyle Lab Kontorplads 2 Lifestyle Lab Skærmbillede 2021 09 27 Kl. 13.00.14 Lifestyle Lab 2021 5 Office Lab Lifestyle Lab Indgang Tøjstativ Lifestyle Lab Office Lab Skærmbillede 2021 09 27 Kl. 12.56.11 Showroom Lab Skærmbillede 2021 09 27 Kl. 12.55.01

Lifestyle Lab Cph er et tilbud til innovative startup-virksomheder og brands i livsstils- og tech-branchen

Lifestyle & Design Cluster og Designmuseum Danmark har indledt et nyt samarbejde om et væksthus for startups. I et pilotår 2021-22 tester de to parter Lifestyle Lab Cph, hvor museets Villa danner ramme for et innovativt mødested for startups, der arbejder med cirkulære og digitale virksomheder. Kom og vær med.

I hjertet af Københavns designkvarter i Frederiksstaden med Designmuseets villa som adresse, åbner nu Lifestyle Lab Cph, der skal sikre innovation i livsstils- og techbranchen og understøtte vækst hos nye brands. Lifestyle Lab Cph skal først og fremmest være et mødested, hvor cirkulære og digitale startups kan netværke samt få og udveksle viden med andre virksomheder. For iværksættere og nye brands skal lab’et fungere som en brobygger mellem cirkulære og digitale virksomheder, ved at danne rammer for et fælles mødested hvor virksomhederme kan få råd og vejlednig.

Lifestyle Lab Cph udspringer af det værdisæt, mål og visioner som erhvervsklyngen i forvejen repræsenterer; nemlig at fremme innovation, cirkularitet, digital transformation og vækst blandt danske mode-, møbel- og designvirksomheder.

Lifestyle Lab Cph kommer til at bestå af fire forskellige lab’s alt efter hvor virksomhederne er på vækstrejsen – fra iværksætter til eksperter.

Samtidig ønsker Lifestyle & Design Cluster at bygge bro mellem de innovative virksomheder i branchen og de tech virksomheder, der kan være katalysator for cirkulære forretningsmodeller, ved at stå for to udstillinger årligt der skal vise det sidste nye indenfor cirkulær økonomi og bæredygtighed.

For at støtte iværksættere og upcoming brands, fungerer stedet ligeledes som et kontorfællesskab, hvor virksomheder kan leje en kontorplads eller en plads i Villaens showroom. På den måde bliver Lifestyle Lab Cph et udstillingsvindue for både internationale og nationale gæster, som er nysgerrige på den innovative udvikling der sker i livsstilsbranchen. Dette tiltag vil på den måde være med til at sikre udvikling og vækst hos levedygtige startups og virksomheder.

Lifestyle Lab Cph skaber også rammer for forskere og eksperter indenfor livsstilsbranchen, der ønsker at dele viden og eksperimenterer med nye virksomheder. Lab’et kan derfor også bruges som en scene til b.la. gennemførelsen af talks og eksperimenter på nye teknologier, digitale løsninger og bæredygtige materialer.

Som del af den fysiske platform kan du tage del i fire overordnede koncepter:

Åbner i 2023 TALENT LAB

Talent Lab er for dig der stadigvæk er på idéstadiet men har unikke ideer, og søger et sted hvor du kan kick starte dit innovative produkt eller forretningsmodel

OFFICE LAB

Office lab er for dig der allerede har et etableret brand, men har brug for et kontormiljø og søger at bygge virksomhed gennem netværk, viden og branche relationer.

THE LAB

The Lab er for dig der søger et showroom, hvor du kan udstille dine innovative produkter og blive en del af et fysisk udstillingsvindue og videns platform.

STAGELAB

Stage Lab er for dig der har ekspertviden indenfor cirkulære digitale koncepter, og ønsker at dele det nyeste forskning med startups og virksomheder i samme branche.

Ved at blive en del af et af de fire lab’s, vil du få mulighed for at indgå i et større innovativt og kreativt start up miljø, hvor du bliver en del af Lifestyle & Design Cluster’s værdisæt.

Fordele ved at blive en del af Lifestyle Lab Cph:

 • Indgå i et større innovativt og kreativt start up-miljø, hvor du bliver en del af Lifestyle & Design Cluster’s værdisæt.
 • Rådgivning og sparring
 • Med Designmuseets villa forventer vi at skabe nye synergier mellem gæster og netværk til museet – og styrke økosystemet i lab’et.
 • Et åbent pilotår, der bruges til at teste, eksperimentere og udforske nye samarbejde og synergier med bl.a. udstillinger og museets butik som salgsplatform for Lifestyle Lab’s lejere, når museet genåbner i juni 2022 og meget mere.

Interesseret i at blive en del af Lifestyle Lab Cph?

Hvis dette lyder som noget for dig og din virksomhed, og du er interesseret i at udstille i vores showroom eller få en kontorplads, skal du sende os en ansøgning ved at trykke på knappen “Ansøg her”.

Hvis du ønsker at få en kontorplads eller få en plads i Lifestyle Lab Cph’s showroom, skal du udfylde ansøgningsskemaet ved at trykke på knappen “Ansøg her”.

Lifestyle Lab Cph er i gang med et pilot år, for at skabe den bedst mulige inkubator for livstil- og techbranchen. Derfor kan du i din ansøgning tilføje kommentarer/særlige behov, feedback, ønsker eller ændringer, der skal til for at du vil finde lab’et mere attraktivt.

Vi kontakter dig med mere information så snart vi modtager din henvendelse.

Navn: HEIDI SVANE

Titel: HEAD OF DIGITAL

Mail / Telefon: HEIDI@LDCLUSTER.COM +45 2074 7683

Navn: JOSEPHINE BECK MIKKELSEN

Titel: TEAM DIGITAL

Mail / Telefon: PRAKTIK@LDCLUSTER.COM +45 2856 1542

Lejen er 2500 kr. ekskl. moms pr. måned inkl. samt 2 timers bidrag til lab’et (fx. pop up shop, branding events, networking)

 • 7 kvm. kontorplads med skrivebord og hyldeplads
 • Et kontormiljø med ligesindede, wi-fi, kaffe & te og adgang til mødelokale.
 • Brugertest i samarbejde med Danmarks designmuseum

Lejen er 2500 kr. ekskl. moms pr. måned inkl. samt 2 timers bidrag til lab’et (fx. pop up shop, branding events, networking, mentortimer målrettet Talent Lab)

 • 7 kvm. kontorplads med skrivebord og hyldeplads
 • Et kontormiljø med ligesindede, wi-fi, kaffe & te og adgang til mødelokale.
 • Brugertest i samarbejde med Danmarks designmuseum

Lejen er 750 kr. ekskl. moms pr. måned inkl. samt 2 timers bidrag til lab’et (fx. mentor for talenter og upcoming brands, unikke events, talks)

 • Leje af showroom space på 5 kvm fordelt på væg og gulvplads
 • Adgang til aktiviteter og events

 

Prisen tager afsæt i omfanget af den ønskede aktivitet

 

 

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: