Whocopied.me protects this content

Lifestyle Lab Cph

LAB’ET FOR INNOVATIVE CIRKULÆRE VIRKSOMHEDER I LIVSSTILS- OG TECH BRANCHEN.
LDC1 – Kopi
LDC1 – Kopi
LDC9
LDC13
LDC3
Tøjstativ Lifestyle Lab
Kontorplads 2 Lifestyle Lab
Kontorplads Lifestyle Lab
Lifestyle Lab 2021_5
LDC1 – Kopi LDC9 LDC13 LDC3 Tøjstativ Lifestyle Lab Kontorplads 2 Lifestyle Lab Kontorplads Lifestyle Lab Lifestyle Lab 2021 5

Ved du, hvad du kan få ud af at blive en del af Lifestyle Lab?

  • Du indgår i et større innovativt og kreativt startup-miljø, hvor du bliver en del af Lifestyle & Design Cluster’s værdisæt.
  • Du får rådgivning og sparring til din start-up.
  • Du får udvidet dit netværk – både med andre start-ups og med interesserede potentielle kunder, der besøger stedet.
  • Du får mulighed for at være en del af et iværksætterhus, der tester, eksperimenterer og udforsker nye samarbejde og synergier med bl.a. udstillinger og museets butik som salgsplatform for Lifestyle Lab’s lejere mm. som du potentielt kan blive en del af.

Lifestyle Lab er et samarbejde mellem Lifestyle & Design Cluster og Designmuseum Danmark om et væksthus for startups i hjertet af Københavns designkvarter. Adressen er Designmuseets villa på Bredgade 74.

Lifestyle Lab er et mødested for startups indenfor cirkulær økonomi og digitalisering og skal sikre innovation i livsstilsbranchen og understøtte vækst hos nye brands.

Her kan cirkulære og digitale startups netværke, udveksle viden og erfaringer med andre virksomheder og også få råd, vejledning og inspiration igennem events, talks, samarbejdspartnere i huset mm.

KONTORFÆLLESSKAB & SHOWROOM

For at støtte iværksættere og upcoming brands, fungerer stedet først og fremmest som et kontorfællesskab, hvor iværksættere kan leje en kontorplads. Derudover er Lifestyle Lab et showroom for cirkulære, digitale brands, der tiltrækker både internationale og nationale gæster. Her kan de, der er nysgerrige på udviklingen i livsstilsbranchen, komme forbi og se, røre og prøve innovationerne.

TALKS & EVENTS

Desuden samarbejder Lifestyle Lab med forskere og eksperter indenfor livsstilsbranchen, der ønsker at dele viden og eksperimentere med nye virksomheder. Villaen bruges derfor også til talks og events indenfor nye teknologier, digitale løsninger og bæredygtige materialer mm.

Hver måned afholdes der en talk målrettet iværksættere eller andre interesserede indenfor relevante temaer – alle er velkommen enten fysisk eller online og kan tilmelde sig via kalenderen her.

Lifestyle Lab udspringer af værdisættet, målet og visionerne som erhvervsklyngen Lifestyle & Design Cluster i forvejen repræsenterer; at fremme innovation, cirkularitet, digital transformation og vækst blandt danske mode-, møbel- og designvirksomheder.

Adresse

Lifestyle Lab Cph, Bredgade 74, 1260 København K.
Indgangen ligger rundt om bygningen, hvis du kommer fra Bredgade.

Udstillere i showroomet

(AN)OTHER
Atelier Tonni
Copenhagen Cartell
Ferm Living
Louis Poulsen
Mads Nørgaard x KEA
Michael Kvist – Poul M. Volther
MiCollect
Minimum
Mogens Hansen Denmark
Pinkorange
Pyk Cph
ReCollector
Rug Solid
SassyLab
Scan Hide
Small Revolution
Spor
Squarely
VIA Design & HLRepro
Wehlers

Som en del af Lifestyle Lab Cph kan du tage del i fire overordnede koncepter:

TALENT LAB

(Åbner i 2023) Talent Lab er for dig der stadigvæk er på idéstadiet men har unikke ideer, og søger et sted hvor du kan kick starte dit innovative produkt eller forretningsmodel

OFFICE LAB – KONTORFÆLLESSKAB

Er for allerede etableret brands, der har brug for et kontormiljø og søger at bygge virksomhed gennem netværk, viden og brancherelationer.

STAGE LAB – TALKS & EVENTS

Er for eksperter indenfor cirkulære digitale koncepter, der ønsker at dele den nyeste forskning med iværksættere og virksomheder i samme branche.

DEMO LAB – SHOWROOM

Er for dig, der søger et sted, hvor du kan udstille dine innovative produkter. I showroomet bliver du en del af et fysisk udstillingsvindue og vidensplatform.

Interesseret i at blive en del af Lifestyle Lab Cph?

Hvis dette lyder som noget for dig og din virksomhed, og du er interesseret i at udstille i vores showroom eller få en kontorplads, skal du sende os en ansøgning ved at trykke på knappen “Ansøg her”.

Del din viden

Er du ekspert indenfor cirkulære digitale koncepter? Så er stagelap en mulighed for dig til at dele den nyeste forskning med iværksættere og virksomheder i samme branche. Prisen tager afsæt i omfanget af den ønskede aktivitet.

Kontakt Heidi Svane for yderligere info og aftale (mail: heidi@ldcluster.com // mobil: 20747683)

Deltag i næste event:

MANND

Maria Engerman & Rebekka Mikkelsen

Commons

Benjamin Berthelsen

Virtuall

Felix Wigand

Fólk Reykjavik

Ragna Sara Jonsdottir

MiCollect Aps

Merete Skov Pedersen

Pinkorange

Ditte Marie & Julia Skovsted

Kontorplads

Lejen er 3000 kr. ekskl. moms pr. måned for et fuldtidsbord eller 1700 kr. ekskl. moms for et deltidsbord inkl. samt 2 timers bidrag til lab’et (fx. pop up shop, branding events, networking, mentortimer målrettet Talent Lab)

  • 7 kvm. kontorplads med skrivebord og hyldeplads
  • Et kontormiljø med ligesindede, wi-fi, kaffe, te og adgang til mødelokale.
  • Brugertest i samarbejde med Designmuseum Danmark

Ansøg om en plads

Hvis du ønsker en kontorplads eller en plads i Lifestyle Lab Cph’s showroom, kan du udfylde ansøgningsskemaet ved at trykke på knappen “Ansøg her”.

Lifestyle Lab Cph er i gang med et pilot år, for at skabe den bedst mulige inkubator for livstil- og techbranchen. Derfor kan du i din ansøgning tilføje kommentarer/særlige behov, feedback, ønsker eller ændringer, der skal til for, at du vil finde stedet mere attraktivt.

Vi kontakter dig med mere information, så snart vi modtager din henvendelse.

SHOWROOM

I Lifestyle Lab Cph udstiller nogle af de mest innovative teknologier og digitale løsninger til cirkulære og grønne forretningsmodeller.

Her kan din virksomhed, organisation, netværks gruppe eller arbejdsgruppe få en skræddersyet, inspirerende oplevelse med nye trends, spændende løsninger og konkrete cases.

Et besøg i vores Demo Lab starter som udgangspunkt ved 5.000 kr. ekskl. moms for to timer. Vi sammensætter workshops, foredrag og netværksmøder efter jeres behov. Ret henvendelse til os, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for jer.

Udstillere i showroomet

(AN)OTHER
Atelier Tonni
Copenhagen Cartell
Ferm Living
Louis Poulsen
Mads Nørgaard x KEA
Michael Kvist – Poul M. Volther
MiCollect
Minimum
Mogens Hansen Denmark
Pinkorange
Pyk Cph
ReCollector
Rug Solid
SassyLab
Scan Hide
Small Revolution
Spor
Squarely
VIA Design & HLRepro
Wehlers

Talent Lab åbner i 2023

Målrettet de nye talenter, der især kommer fra studiemiljøer og er på et tidligt stadie med opbygning af deres virksomhed

Birgitte Markussen
Projektleder, Innovation & Design
Mobil:  22767990
Birgitte@ldcluster.com

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: