Whocopied.me protects this content

Lifestyle Lab Cph

LAB’ET FOR INNOVATIVE CIRKULÆRE VIRKSOMHEDER I LIVSSTILS- OG TECH BRANCHEN.
LDC1 – Kopi
LDC1 – Kopi
LDC9
LDC13
LDC3
Tøjstativ Lifestyle Lab
Kontorplads 2 Lifestyle Lab
Kontorplads Lifestyle Lab
Lifestyle Lab 2021_5
LDC1 – Kopi LDC9 LDC13 LDC3 Tøjstativ Lifestyle Lab Kontorplads 2 Lifestyle Lab Kontorplads Lifestyle Lab Lifestyle Lab 2021 5

Lifestyle Lab Cph er et tilbud til innovative iværksættere og brands i livsstils- og techbranchen

Lifestyle & Design Cluster og Designmuseum Danmark har indledt et nyt samarbejde om et væksthus for startups i hjertet af Københavns designkvarter i Frederiksstaden med Designmuseets villa som adresse. I et pilotår 2021-22 tester de to parter Lifestyle Lab Cph. Som et innovativt mødested for startups indenfor cirkulær økonomi og digitalisering, skal stedet sikre innovation i livsstilsbranchen og understøtte vækst hos nye brands.

Lifestyle Lab Cph udspringer af værdisættet, målet og visionerne som erhvervsklyngen Lifestyle & Design Cluster i forvejen repræsenterer; at fremme innovation, cirkularitet, digital transformation og vækst blandt danske mode-, møbel- og designvirksomheder. Derfor vil Lifestyle Lab Cph være et mødested, hvor cirkulære og digitale startups kan netværke, udveksle viden og erfaringer med andre virksomheder, men også få råd, vejledning og inspiration igennem events, talks, samarbejdspartnere i huset mm.

KONTORFÆLLESSKAB & SHOWROOM

For at støtte iværksættere og upcoming brands, fungerer stedet først og fremmest som et kontorfællesskab, hvor iværksættere kan få muligheden for at leje en kontorplads. Derudover har Lifestyle Lab Cph et showroom, der fungerer som et udstillingsvindue for cirkulære, digitale brands, hvor både internationale og nationale gæster, der er nysgerrige på udviklingen i livsstilsbranchen, kan komme forbi og se, røre og prøve innovationerne.

TALKS & EVENTS

Til sidst samarbejder Lifestyle Lab Cph med forskere og eksperter indenfor livsstilsbranchen, der ønsker at dele viden og eksperimentere med nye virksomheder. Villaen bruges derfor også til talks og events indenfor nye teknologier, digitale løsninger og bæredygtige materialer mm. Hver måned afholdes der en talk målrettet iværksættere eller andre interesserede indenfor relevante temaer – alle er velkommen enten fysisk eller online og kan tilmelde sig via kalenderen nedenfor.

SHOWROOM

(AN)OTHER
Atelier Tonni
Copenhagen Cartell
Ferm Living
Louis Poulsen
Mads Nørgaard x KEA
Michael Kvist – Poul M. Volther
MiCollect
Minimum
Mogens Hansen Denmark
Pinkorange
Pyk Cph
ReCollector
Rug Solid
SassyLab
Scan Hide
Small Revolution
Spor
Squarely
VIA Design & HLRepro
Wehlers

Næste event:

26 aug 2022
TALK: Iværksætterhistorie v. La Femme Rousse / Fremtidens bæredygtige forbruger arketyper
Lyt med fra 9-10, når grundlæggeren af det cirkulære modebrand La Femme Rouge fortæller sin iværksætterhistorie Vi dykker ned i, hvordan man forsøger at bryde igennem med et cirkulært modebrand, hvordan man producerer, sælger og giver forbrugeren en forståelse for den værdi, der er lagt i produktet. Efterfølgende skal vi høre et interessant oplæg om forskellige arketyper af bæredygtige forbrugere.
Netværksarrangement
Online & Lifestyle Lab
Bredgade 74, 1260 KBH
26. aug - 2022 09:00
26. aug - 2022 10:00
26 Aug 2022
31 aug 2022
Netværksmøde for iværksættere
Hver anden måned inviterer Lifestyle Lab Cph og vores iværksættere til netværksmøde. Venner af huset, nuværende og potentielle samarbejdspartnere og andre interesserede er velkomne.
Netværksarrangement
Online & Lifestyle Lab
Bredgade 74, 1260 KBH
31. aug - 2022 15:00
31. aug - 2022 17:00
31 Aug 2022
30 sep 2022
TALK: Iværksætterhistorie v. KAPUSLES / 3D i modebranchen
Lyt med online fra 9-10, når grundlæggeren af KAPSULES fortæller sin iværksætterhistorie med virksomheden, der hjælper modebranchen i gang med anvendelse af 3D. Vi dykker ned i, hvordan man kommer i gang, hvilke barriere der skal overvindes og hvilke gevinster, der findes med den nye teknologi.
Netværksarrangement
Online & Lifestyle Lab
Bredgade 74, 1260 KBH
30. sep - 2022 09:00
30. sep - 2022 10:00
30 Sep 2022
19 okt 2022
Netværksmøde for iværksættere
Hver anden måned inviterer Lifestyle Lab Cph og vores iværksættere til netværksmøde. Venner af huset, nuværende og potentielle samarbejdspartnere og andre interesserede er velkomne.
Netværksarrangement
Online & Lifestyle Lab
Bredgade 74, 1260 KBH
19. okt - 2022 15:00
19. okt - 2022 17:00
19 Oct 2022
28 okt 2022
TALK: Iværksætterhistorie v. Keepr Collective / Ansættelse af den første nye medarbejder
Lyt med online fra 9-10, når grundlæggerne af Keepr Collective fortæller om at starte en gensalgsplatform med dansk design, møbler og interiør. Efterfølgende vil Andreas Bering, direktør i Copenhagen Coaching, dykke ned i rekruttering- og ansættelsesprocessen af den første nye medarbejder og dele sine indsigter i, hvordan man finder det helt rigtige match til sin start-up.
Netværksarrangement
Online & Lifestyle Lab
Bredgade 74, 1260 KBH
28. okt - 2022 09:00
28. okt - 2022 10:00
28 Oct 2022
25 nov 2022
TALK: Iværksætterhistorie v. Pinkorange / Fundraising og investering
Lyt med online fra 9-10, når grundlæggerene af designvirksomheden Pinkorange, fortæller om deres iværksættereventyr og erfaringer med fundraising på vejen. Efterfølgende vil Trine Løve fra Vækstfonden fortælle om fondens arbejde med danske startups, og hvordan du som iværksætter kan få glæde af deres forskellige tilbud.
Netværksarrangement
Online & Lifestyle Lab
Bredgade 74, 1260 KBH
25. nov - 2022 09:00
25. nov - 2022 10:00
25 Nov 2022
14 dec 2022
Netværksmøde for iværksættere
Hver anden måned inviterer Lifestyle Lab Cph og vores iværksættere til netværksmøde. Venner af huset, nuværende og potentielle samarbejdspartnere og andre interesserede er velkomne.
Netværksarrangement
Online & Lifestyle Lab
Bredgade 74, 1260 KBH
14. dec - 2022 15:00
14. dec - 2022 17:00
14 Dec 2022

Som del af Lifestyle Lab Cph kan du tage del i fire overordnede koncepter:

TALENT LAB

(Åbner i 2023) Talent Lab er for dig der stadigvæk er på idéstadiet men har unikke ideer, og søger et sted hvor du kan kick starte dit innovative produkt eller forretningsmodel

OFFICE LAB – KONTORFÆLLESSKAB

Er for allerede etableret brands, der har brug for et kontormiljø og søger at bygge virksomhed gennem netværk, viden og brancherelationer.

DEMO LAB – SHOWROOM

Er for dig, der søger et sted, hvor du kan udstille dine innovative produkter. I showroomet bliver du en del af et fysisk udstillingsvindue og vidensplatform.

STAGE LAB – TALKS & EVENTS

Er for eksperter indenfor cirkulære digitale koncepter, der ønsker at dele den nyeste forskning med iværksættere og virksomheder i samme branche.

Fordele ved at blive en del af Lifestyle Lab Cph:

  • Du indgår i et større innovativt og kreativt startup-miljø, hvor du bliver en del af Lifestyle & Design Cluster’s værdisæt.
  • Du får rådgivning og sparring til din start-up.
  • Du får udvidet dit netværk – både med andre start-ups og med interesserede potentielle kunder, der besøger stedet.
  • Du får mulighed for at være en del af et iværksætterhus, der tester, eksperimenterer og udforsker nye samarbejde og synergier med bl.a. udstillinger og museets butik som salgsplatform for Lifestyle Lab’s lejere mm. som du potentielt kan blive en del af.

Interesseret i at blive en del af Lifestyle Lab Cph?

Hvis dette lyder som noget for dig og din virksomhed, og du er interesseret i at udstille i vores showroom eller få en kontorplads, skal du sende os en ansøgning ved at trykke på knappen “Ansøg her”.

Kapsules

Frederik Smed

La Femme Rousse

Susanne Guldager

Keepr Collective

Per Rajendran, Emma Lindroth
& Kristine Rønde

Wehlers

Henrik Holm & Maria Fryd Wehler

Sustainawear

Kamma Bischoff-Jensen m.fl.

MANND

Maria Engerman & Rebekka Mikkelsen

MiCollect Aps

Merete Skov Pedersen

Pinkorange

Ditte Marie & Julia Skovsted

AYNI

Lærke Blichfeldt & Adrianna Anardo

Aarhus Universitet

Kata Börönte

Bandicoot Imaging Sc.

Jørgen Sevild

Trade Commons

Benjamin Berthelsen

Lejen er 2500 kr. ekskl. moms pr. måned inkl. samt 2 timers bidrag til lab’et (fx. pop up shop, branding events, networking, mentortimer målrettet Talent Lab)

  • 7 kvm. kontorplads med skrivebord og hyldeplads
  • Et kontormiljø med ligesindede, wi-fi, kaffe, te og adgang til mødelokale.
  • Brugertest i samarbejde med Danmarks Designmuseum

I Lifestyle Lab Cph udstiller nogle af de mest innovative teknologier og digitale løsninger til cirkulære og grønne forretningsmodeller.

Her kan din virksomhed, organisation, netværks gruppe eller arbejdsgruppe få en skræddersyet, inspirerende oplevelse med nye trends, spændende løsninger og konkrete cases.

Et besøg i vores Demo Lab starter som udgangspunkt ved 5.000 kr. ekskl. moms for to timer. Vi sammensætter workshops, foredrag og netværksmøder efter jeres behov. Ret henvendelse til os, så vi sammen kan finde den rigtige løsning for jer.

Prisen tager afsæt i omfanget af den ønskede aktivitet

 

 

ÅBNER FØRST I 2023

  • Målrettet de nye talenter, der især kommer fra studiemiljøer og er på et tidligt stadie med opbygning af deres virksomhed

Hvis du ønsker en kontorplads eller en plads i Lifestyle Lab Cph’s showroom, kan du udfylde ansøgningsskemaet ved at trykke på knappen “Ansøg her”.

Lifestyle Lab Cph er i gang med et pilot år, for at skabe den bedst mulige inkubator for livstil- og techbranchen. Derfor kan du i din ansøgning tilføje kommentarer/særlige behov, feedback, ønsker eller ændringer, der skal til for, at du vil finde stedet mere attraktivt.

Vi kontakter dig med mere information, så snart vi modtager din henvendelse.

Navn: HEIDI SVANE

Titel: HEAD OF DIGITAL

Mail / Telefon: HEIDI@LDCLUSTER.COM +45 2074 7683

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: