Spin-IN

Formålet med SPIN-IN er at løse konkrete udfordringer med bæredygtighed i Bolig og Livsstilsbranchen med afsæt i FN’s Verdensmål og den enkelte virksomheds specifikke udfordringer.

Om SPIN IN

Tværfaglige talentteams bestående af kandidatstuderende / nyslåede dimittender (kunstnerisk æstetisk, science and technology, business og kulturvidenskaber med digitale kompetencer)  løser konkrete bæredygtighedsudfordringer stillet af virksomhederne. Talentteamet udfører et  4 dages spin-in sprint på virksomheden og pitcher sidste dag for virksomheden og udvalgte stakeholders. De tværfaglige teams bidrager med kunstnerisk æstetiske design-kompetencer, tekniske kompetencer, story-telling, interkulturelle og digitale kompetencer til kommunikation, samt business kompetencer.

Virksomheden får en spin-in af talentfulde studerende / dimittender til at byde ind med løsninger på en bæredygtigheds-udfordring, som er konkret, vanskelig og egnet til åben innovation. Udfordringer, som ikke allerede er placeret i virksomhedens udviklingsafdeling. Udfordringen og løsningsforslaget har en karakter som er interessant på tværs af virksomheden og for dens stakeholders. De tværfaglige teams kan løse store problemer relateret til FN17. Mål nr.12- responsible Consumption and production er for Bolig- og livsstilsbranchen en vedvarende udfordring. Talent teamet kan hjælpe med at finde nye løsninger. Et delmål kunne være reduktion af affaldsmængde gennem forebyggelse, reduktion, genvinding og genbrug. Talentteamet kan i samarbejde med virksomheder arbejde med at integrere oplysninger om bæredygtighed i virksomhedens produktcyklus og markedsføring.

Et eksempel på en bæredygtighedsudfordring er f.eks.: hvordan kan vi forlænge levetiden for et køkken og samtidigt lave god business? Kan man ved hjælp af produkt renæssance på eksisterende produkter forlænge levetiden og skabe nye forretningsområder?

Ansøgning

Igen i 2020 kører vi en række Summer Spin Ins- både korte og lidt længere forløb fra august og hen over efteråret 2020.

Er du studerende eller nyuddannet og ønsker at deltage så læs mere her om, hvordan du ansøger

For international students or graduates who want to participate, please read more about how to apply here

Er du livsstilsvirksomhed og ønsker et bud på en bæredygtighedsudfordring i samarbejde med et hold studerende og nyuddannede, så læs mere her om hvordan du ansøger og kontakt evt. projektleder Marianne Ping Huang mph@cc.au.dk

Hør mere om hvem Lifestyle & Design Cluster er

Se hvad Gabriella som nyuddannet fik ud af at deltage i Summer Spin in 2019

Hør om team Woden fra 2019

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: