Whocopied.me protects this content
Bæredygtig Præcision Og æstetisk Fokus Hos CarpEnter Cph

Bæredygtig præcision og æstetisk fokus hos CarpEnter Cph

Peter Mortensen står bag en virksomhed, som værdsætter samarbejdet med andre innovative, kreative og handlekraftige mennesker

CarpEnter Cph Billede 1

I mere end et årti har Peter Mortensen arbejdet med upcycle-konceptet, og han gør det som formgiver, designer og produktudvikler.

Han er god til sit arbejde, hvilket en Danish Design Award i 2020 blandt andet beviser, og på samme måder underbygger de mange samarbejder med arkitekter, designere samt større møbel- og interiørproducenter, kvaliteten i det arbejde, den uddannede bygningssnedker udfører.

CarpEnter Cph stiftede han tilbage i 2014, og siden har han på egen hånd og i unikke samarbejder udviklet æstetisk nydelse ud af materialer, der ellers så ud til at ende sin livscyklus.

 

– Jeg holder virkelig af samarbejdet med andre mennesker, der som jeg tænker innovativt, kreativt og handlekraftigt, og samtidig holder jeg af stort mod i eksekveringen. Vi får idéen, vi designer, sætter upcycle-leverandørkæden i spil, og derefter sender vi produkterne ud på markedet til glæde for den enkelte forbruger, siger Peter Mortensen, der står bag designløsninger, som har sit afsæt i funktionalitet og æstetik, men hvor bæredygtighed i både produktion og funktionalitet også altid er en del af processen.

 

Sådan er det også med BeMo Cph, et sofabord der består af tre dele, som det er muligt at samle uden brug af beslag og skruer, og produktet leveres i en flatpack-løsning.

Den nyeste model af bordet udføres i Re-Plastik, som er et overskudsmateriale, der stammer fra Carlsberg, så selv om Peter Mortensen holder meget af træ, har han også øje for andre materialer med et bæredygtigt potentiale.

– Vi arbejdede ud fra et ønske om at skabe et enkelt og smukt bord, der er let at samle, og som samtidig er bæredygtigt, fortæller Peter Mortensen om BeMo Cph.

Sammen skaber design og konstruktion en bred vifte af kombinationsmuligheder, og bordet produceres i Danmark.

 

Den flade pakke, som bordet leveres i, gør det let at håndtere både for butikker og slutbrugeren, og de kan samtidig glæde sig over det minimale ressourcespild, der er et resultat af, at alle bordets dele CNC-fræses.

Glæd dig til at møde BeMo Cph, når CarpEnter Cph er en del af Lifestyle & Design Clusters udstilling Circular Furniture Days, der afvikles i forbindelse med 3daysofdesign.

Et enkelt, æstetisk og legesygt, lille bord, som let lader sig samle og forandre, og som er skabt af en mand, der arbejder ud fra en stor kærlighed til sit fag og den verden, han er en del af.

I forbindelse med 3DaysofDesign, slår Lifestyle & Design Cluster dørene op til “Circular Furniture Days”, der finder sted på Designmuseum Danmark d. 16. – 18. september 2021. Her er Carpenter CPH en af de i alt 47 deltagere, der er med til at sætte fokus på cirkularitet og bæredygtighed.

Læs mere om Circular Furniture Days HER

Circular Furniture Days

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com